'DIT nummer gaat Joost Klein op het Songfestival zingen'

Entertainment
door Roland
zondag, 18 februari 2024 om 10:09
joostklein
Ongeveer de helft van het aantal deelnemende landen aan het Songfestival 2024 heeft zowel de artiesten als de nummers die zij gaan zingen bekendgemaakt. En nu heeft ook Joost Klein bekendgemaakt waarmee hij ons land zal gaan vertegenwoordigen.

Welk nummer Joost Klein Songfestival 2024?

Althans, Joost heeft een ultrakort fragmentje gedeeld van het nummer dat hij zal gaan zingen in Zweden. Heel veel is het niet. Shownieuws-deskundige Eline denkt dat het volledige nummer bekend zal worden op 14 maart.
Dat denkt ze af te kunnen lezen aan de gebaren van Joost. ''Hij doet twee keer een vijf maken met zijn handen. Dus tien. En een vier. Dus ik denk dat het echte lied uitkomt op 14 maart.'' Bart Ettekoven is het niet eens met Eline. ''Dit is gewoon de tune van het Songfestival.'' Eline merkt op dat Joost dat wellicht door de remix gegooid heeft.

Joost Klein

Voor de meeste mensen was het een behoorlijke verrassing dat Joost Klein ons gaat vertegenwoordigen op het Songfestival 2024. Na het debacle met Mia en Dion, werd er verondersteld dat we dit jaar een gerenommeerde artiest zouden afvaardigen.
Veel mensen hadden bij voorbeeld graag Ilse DeLange zien gaan, Karsu of Numidia. De keuze viel uiteindelijk op Joost Klein. Cornald Maas zei hier eerder over dat er gekozen is voor een genre dat het verschil zou kunnen maken.
Nu wil jij natuurlijk weten om welk nummer het gaat. Zoals Shownieuws ook al meldt, gaat het slechts om een ultrakort fragmentje:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...