'Wendy van Hout 28 weken zwanger van Peter!'

BNers
door Roland
woensdag, 08 november 2023 om 14:40
wendy en peter
Peter Gillis en zijn vriendin Wendy van Hout zijn inmiddels alweer bijna zes maanden een koppeltje. Dat de twee niet hebben stilgezeten in de afgelopen tijd is wel duidelijk. Wendy blijkt namelijk in verwachting. En dat al 28 weken.
Tenminste, als je de websites Kantinepraat en het Instagramaccount Viralberichten moet geloven. Zij pakken er groot mee uit.
En dat blijkt ook het geval. Wat is er echt gebeurd? Eigenlijk helemaal niets. In de teaser van de eerstvolgende aflevering van Massa is Kassa, zien we Wendy met een dikke buik.
Hoe dat komt? Wendy verkoopt kleding en met een 'nepbuik' wil ze laten zien dat de kledingstukken ook voor zwangere vrouwen geschikt zijn. That's all.

Kinderen

Of de twee nog kinderwensen hebben? Geen idee. Peter heeft zelf al drie kinderen, terwijl Wendy zelf ook al 5 kids heeft. Van 5 mannen.
Daarmee overtreft ze Peters ex-vriendin Nicol Kremers, die vier kinderen van vier mannen schijnt te hebben. Het is in het weekend dus een drukke boel, een beetje file voor de deur wanneer alle vaders hun kids komen ophalen.
peter gillis

Relatie

Peter Gillis en Wendy van Hout zijn samen sinds mei van dit jaar. Vlak voordat een nieuw seizoen van Massa is Kassa van start ging, maakte hij de relatie bekend.
Daarna pakte hij snel door. Wendy mocht niet alleen pontificaal met haar hoofd op de hatseflats-caravan, maar is ook in de serie te zien.
Onlangs doken er geruchten op dat de twee een soort pauze hadden ingelast, omdat er problemen zouden zijn in hun relatie. Dit is echter nergens bevestigd.
Moraal van het verhaal: geloof nooit zomaar wat je leest. Check gewoon even Showblad, dan weet je altijd hoe het zit :)

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19