Wesley Sneijer (39) heeft een nieuwe vriendin en die kennen we allemaal

BNers
door Rolandvrijdag, 01 december 2023 om 18:55
wesleysneijer
Wesley Sneijder is hoteldebotel verliefd! De voormalig voetballer van onder meer Ajax en Internazionale is wederom gespot met Romy Lukassen. Het Juicekanaal Realityfbi beweert dat we twee officieel een koppel vormen.

Relatie

Het kanaal heeft een foto toegestuurd gekregen en schrijft: ''Zo te zien trekken 'gewone vrienden' Wesley en Romy nog steeds met elkaar op.''
Bij de foto die van de twee gemaakt is, valt te lezen dat ze samen aanwezig bij een Dinnershow. En dat is toch wel weer fraai.
realityfbi

Vakantie

Realityfbi weet het zeker: ''Ik denk echt dat die twee iets hebben, maar er nog steeds omheen draaien.'' Het is niet voor het eerst dat Wesley en Roma samen gespot worden. De vorige keer waren ze samen op vakantie in Marokko.
Dat was een mooie aangelegenheid, want Romy's hele familie was er ook bij. Wesley mocht meteen alle opa's, oma's, neefjes en nichtjes ontmoeten.

Oeps

Degene die per ongeluk onthulde dat ze met Wesley in het Afrikaanse land was, was Romy zelf. Ze deelde een foto op Instagram, maar had niet in de gaten dat volgers konden zien wie er tegenover haar zat. Dat werd snel opgepikt.
Binnen enkele minuten werd er massaal gereageerd en was Wesley 'erbij'. Romy schrok zich de pleuris en wist niet hoe snel ze de foto moest verwijderen.
Te laat, want toen had half Nederland het natuurlijk al gezien. Afijn, heb jij geen idee waar Romy Lukassen nu bekend van is?

Wie is Romy Lukassen?

Romy Lukassen is een influencer. Dat betekent dat ze van social media haar werk heeft gemaakt. Wat kleren promoten, leuke fotootjes maken enzo.
Romy Lukassen en Wesley Sneijder schelen vrij veel in leeftijd. Als Wes er jong bij was geweest, had hij haar vader kunnen zijn. Romy is net 22 geworden, terwijl Wesley in juni 39 jaar is geworden. Ze schelen dus meer dan 17 jaar.
Maar ach, daar voelt niemand iets van.

NET BINNEN

patty12

Volgers gaan helemaal los op Patty Brard vanwege nieuw kapsel

maa 01, 19:30
jeppe1

MAFS-koppel gaat vermomd over straat en is nog steeds samen

maa 01, 11:31
sylvie1

Sylvie Meis is bezig met getrouwde man en dat is geen onbekende

maa 01, 10:29
mafs

MAFS-Jantine verraadt per ongeluk uitkomst van huwelijk met Jeppe

feb 29, 11:46