Yvonne Coldeweijer loopt Robert ten Brink tegen het lijf - ''I want to die!''

BNers
doorshowbladzondag, 26 juni 2022 at 7:43
Yvonne Coldeweijer loopt Robert ten Brink tegen het lijf - ''I want to die!''
Yvonne Coldeweijer is tijdens een feestje voor Bekende Nederlanders niemand minder dan Robert ten Brink tegen het lijf gelopen. Ze werd op het feestje door meerdere mensen aangesproken, maar de meest bizarre ontmoeting was toch wel met Ten Brink.

Onder vuur

Robert ten Brink lag de afgelopen week flink onder vuur, mede door zijn werkethiek tijdens programma's. Coldeweijer ontving gigantisch veel berichten waarin Robert als een nare man werd neergezet: “Ik voel opeens een energie aan de andere kant van de tafel komen, dus ik kijk en zegt iemand tegen mij: ‘Hoi Yvonne!’ Wie denk je dat het is?! Robert ten Brink! Dus ik zei: ‘Robert, hé!’ Ik dacht: I want to die!”,
Yvonne besloot hem dan ook te vragen over hoe hij de afgelopen week heeft ervaren: “Hoe vond je het om het zo mee te maken die berichten allemaal?” Robert reageerde hier volgens Yvonne sportief op: “Joh, het is zo heftig, ik kom hier binnen en echt íedereen spreekt me erop aan. Het is zó heftig wat jouw platform doet.”

Sportieve robert ten Brink

Yvonne: “Ja, dat vind ik heel vervelend voor je, maar sorry: ik was gewoon echt helemaal in shock Robert. Het was zó negatief wat ik allemaal kreeg. Hoe denk je dat dat komt?” Toch ging Robert ten Brink er ontzettend sportief mee om. hij reageerde er op de volgende manier op: ‘Ik vind het hartstikke leuk wat je doet.’
Yvonne voelde zich gelijk schuldig: "Toen voelde ik me natuurlijk helemaal schuldig enzo. Ik dacht toen ook echt van: ik ga nooit meer naar zo’n event. Het slaat echt nergens op, want dit is echt niet wat ik moet hebben.”
“Robert was heel aardig, maar ik denk dat het toch wel een beetje klopt wat ik allemaal heb binnengekregen, maar dat hij heus niet altijd zo is. Dat geldt natuurlijk voor alles en iedereen waar ik over juice. Het zijn ook momentopnames, maar Robert is gewoon iemand die al zólang in het vak zit. Die laat zich dan helemaal meeslepen en die is dan gewoon zo.”
0 Reacties