Zus MAFS-Gerben zwijgt niet meer, haalt keihard uit naar Erik

BNers
door Roland
woensdag, 03 april 2024 om 9:29
erikmafs
Gerben en Erik ken je natuurlijk uit het populaire televisieprogramma Married at First Sight. De experts hadden de twee aan elkaar gekoppeld, maar van een match was geen sprake. Bij het eindgesprek heeft Gerben de handdoek in de ring gegooid. Maar zijn zus is nog niet klaar met Erik en is woedend over een uitspraak van hem.

Toneelspeler

Erik kreeg meermaals het verwijt dat hij Gerben aan het lijntje hield. Dat gevoel leefde niet alleen bij de kijkers, maar ook bij de experts van het programma. Carlo Boszhard en gedragsbioloog Patrick van Veen besloten hem daarom te confronteren.
Erik ontkende dat hij toneelspeelde, Hij wilde 'niet weer gekwetst' worden. Maar volgens Gerben had Erik twee keer aangegeven dat zijn deelname aan MAFS slechts het begin was van een loopbaan als BN'er. ''Hij wil mee gaan doen aan andere programma's'', aldus Gerben. Uiteindelijk besloot Erik in een openharig interview aan te geven waar het in het huwelijk aan schortte.

Onzekerheid

Tegen RTL Boulevard vertelde Erik dat Gerbens onzekerheid een cruciale rol speelde in het huwelijk. De zus van Gerben is hier laaiend over en reageert onder de video.
''Normaal zou ik dit nooit doen, maar dit gaat me echt een stap te ver'', zo begint ze. ''Erik, wat ben ik blij dat mijn broer het eindelijk eens in zag dat jij hem voor de gek hield. En dan dit gebruiken om je eigen fantasie verhaal een mooiere kant te geven. Triest. Gelukkig weet hij zelf wel beter.''

Erik afgemaakt

De zus van Gerben, die Patty heet, gaat verder. ''Ik denk dat jouw onzekerheid vele malen groter is dan die van mijn broer. Met je 'hij wil geen fysiek contact'. Nou, ik ken mijn broer toch heel anders. En ja, met modder gaan gooien zal hij niet doen nee.''
''Was hij maar eens een keer wat harder tegen mensen die echt misbruik van hem maken'', zo besluit Patty het betoog.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19