MAFS-Erik is nu eindelijk eerlijk over zijn intenties: ''De alarmbellen gaan af''

Entertainment
door Roland
donderdag, 21 maart 2024 om 12:52
erikmafs
Het huidige seizoen van Married At First Sight (MAFS) maakt de tongen behoorlijk los. Deze week was het koppelsdiner te zien, waar Erik tot teleurstelling van Gerben de koele kikker uithing. Naast kijkers was ook Carlo Boszhard hier erg verbaasd over. En nu blijken de matchmakers van MAFS ook vragen te hebben. En dus is Erik op het matje geroepen.

'Toneelspelen'

Gedragsbioloog Patrick van Veen heeft twijfels over de intenties van Erik en confronteert hem. De eerste vraag die hij krijgt, is hoe hij zijn gevoel voor Gerben zou omschrijven. Dat blijkt meteen lastig. Zijn gevoel moet 'nog groeien'.
Het huwelijk met Gerben krijgt van Erik een 7 als cijfer. Patrick merkt op dat Erik hem nauwelijks aankijkt als hij antwoorden geeft. Hij noemt dit een teken dat Erik veel nadenkt over wat hij wel en niet wil zeggen. Doordat hij eerder ook al vreemd overkwam, denken de experts dat hij toneelspeelt.

'Heb ik nog nooit gehoord'

Erik ontkent dat hij de schijn ophoud: ''Ik heb nog nooit gehoord dat ik toneel loop te spelen.'' Hij probeert juist altijd zichzelf te zijn. Erik heeft naar eigen zeggen wel in de gaten dat Gerben intiem met hem wil zijn, maar hij staat daar zelf nog niet voor open.
Erik weet natuurlijk wel dat intimiteit onderdeel is van een relatie. Vindt hij Gerben niet aantrekkelijk? ''Ik wil misschien niet weer gekwetst worden'', zo verklaart hij. Expert Patrick vindt dat een goed excuus en geeft als advies dat Erik moet gaan ontdekken wat zijn gevoel is.

'Wil bekendheid'

De experts gaan ook in gesprek met Gerben. Die geeft aan dat Erik zich zonder camera's heel anders gedraagt. ''Erik heeft al twee keer aangehaald dat hij na MAFS aan andere televisieprogramma's wil meedoen.'' Erik is ook niet ingegaan op zijn voorstel om na de koppelsweek samen tijd door te brengen.
Erik zou daar naar eigen zeggen 'te moe' voor zijn. Gerben: ''Dan gaan bij mij alle alarmbellen rinkelen.'' Eveline adviseert Gerben om 'in zijn kracht' te staan. Of de gesprekken iets hebben opgeleverd zie je volgende week (of je kijkt alvast vooruit bij Videoland).

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19