Zware spanningen tussen André en Monique: 'bom staat op barsten'

BNers
door Roland
donderdag, 17 maart 2022 om 5:57
Monique
Slechts enkele weken geleden leek alles weer koek en ei tussen André Hazes en Monique Westenberg. Eerstgenoemde zou zelfs dagelijks bij Monique onder de lakens kruipen. Nu blijkt de vork iets anders in de steel te zitten.

Gokverslaving

Volgens spion Yvonne Coldeweijer wil André de woning verkopen waar Monique en zijn 5 jaar oude zoontje in wonen. Dré kampt al tijden met een burnout, treed niet op en heeft dus geen geld meer.
De voornaamste reden van zijn financiële ineenstorting, zou een gokverslaving zijn. De zanger is in het verleden meermaals naar Las Vegas afgereisd en is recent gespot bij het Holland Casino in Scheveningen.

Monique mogelijk dakloos

Door het missen van inkomsten, zou Hazes niet langer in staat zijn om Monique financieel te onderhouden. Dit leidt tot veel stress bij Westenberg, die mogelijk ook nog eens dakloos wordt.
Het huis waarin zij en Dré Junior wonen, staat op naam van André. Als hij het optrekje wil verkopen, kan zij daar niets aan doen. Volgens Yvonne gaat het maximaal een paar maanden duren voordat Monique noodgedwongen moet verhuizen.
Hoewel een nieuwe bestemming nog niet bekend is, is het meer dan duidelijk dat het vinden van een nieuwe woning zonder de financiële steun van André een ingewikkeld verhaal wordt.

NET BINNEN

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...

fans

Het doek is gevallen: Vitesse verdwijnt na 132 jaar

jun 20, 21:28

Verwoestend nieuws voor supporters van de Arnhemse voetbalclub VItesse. Volgens Voetbal International zal de KNVB aanstaande maandag de proflicentie intrekken. Dit heeft catastrofale gevolgen, want na...