Ex-verloofde Gordon heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Buitenland
zondag, 23 juli 2023 om 22:49
gavin rozario
Gavin Rozario, de kortstondige ex-verloofde van Gordon, heeft niet lang stilgezeten na de pijnlijke breuk met de Nederlandse zanger. Slechts enkele maanden nadat de relatie met Goor op de klippen liep, heeft Gavin het erg gezellig met een Amerikaanse miljonair.

Miljonair

Het gaat om de Amerikaan Michael Andre Moreau, afkomstig uit Louisiana en is maar liefst 10 jaar ouder dan Gordon (55). Hij werkt al meer dan 35 jaar als nieuwslezer en is ontzettend succesvol. Op Instagram is te zien hoe de twee lieftallige kiekjes met elkaar delen.
Gordon-fans vinden dat Gavin wel heel snel een nieuwe liefde aan de haak heeft geslagen. Onder de post zijn verschillende reacties te lezen, waarin mensen Michael waarschuwen. Ze raden hem aan de naam Gordon te Googelen, voor zijn eigen veiligheid. Hiermee insinueren ze dat Gavin een golddiger is die Goor gebruikte om hem kaal te plukken.

Breuk met Gavin

Drie maanden geleden werd bekend dat het aangekondigde sprookjeshuwelijk tussen Gordon en Gavin niet door zou gaan. De twee waren samen sinds januari en zouden elkaar het jawoord gaan geven. Gordon wilde in eerste instantie niet reageren op de breuk.
Gavin deed dat wel. In een interview met Story gooide hij alle kaarten op tafel. Stemmingswisselingen van de Nederlander zouden de voornaamste reden zijn geweest voor de breuk. Ook de 'ziekelijke jaloezie' en de vele drugs die Gordon genomen zou hebben, zou Gavin niet prettig gevonden hebben.
Gordon reageerde uiteindelijk toch. Volgens hem waren de stemmingswisselingen de oorzaak van diabetes. Daarnaast wilde hij niet weggezet worden als een 'junkie'. Hij eindigde zijn Instagram-bericht: ''Ik schaam me dat ik ooit van je heb gehouden en zo naïef was en me door jouw neppe woorden tot dit trieste einde heb laten leiden."
Wat vind jij ervan dat Gavin al zo snel een nieuwe liefde heeft? Laat het weten onder dit artikel of op Facebook!

NET BINNEN

nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38
wendy van dijk

Wendy van Dijk legt werk opnieuw neer: "We steunen haar"

apr 19, 11:47