Jutta Leerdam trekt het niet meer en waarschuwt haar vriend

Buitenland
door Roland
vrijdag, 22 maart 2024 om 17:58
jake paul
Binnenkort is het dan eindelijk zo ver. Het 27-jarige vriendje van Jutta Leerdam staat op 20 juli in de ring tegen de legendarische Mike Tyson. Die is inmiddels 57 jaar. Veel mensen hebben zin in het gevecht maar Jutta Leerdam niet. Ze is erg bezorgd.

Jake Paul vs. Mike Tyson

Het knokpartijtje tussen Jake Paul en Iron Mike zorgt wereldwijd voor veel beroering. Mensen hebben weinig respect voor Jake, omdat hij veel jonger is. Remy Bonjasky liet eerder al weten dat je dit niet moet willen. Er zijn veel mensen die daar ook zo over denken.
Maar goed, het gevecht gaat maar om een ding en dat is natuurlijk geld. Netflix heeft de uitzendrechten van deze bokspartij gekocht en waarschijnlijk zullen er miljoenen mensen naar kijken. Ondanks dat Mike nu al 57 jaar is, blijkt uit trainingsfilmpjes dat je maar beter geen ruzie met hem kunt maken. En precies daar is Jutta bang voor.

Zorgen

Jutta is momenteel in de Verenigde Staten en is aangeschoven bij de podcast van Jake. ''Babe, wat als Mike je knock-out slaat?'', vraagt Jutta angstig. ''Kijk maar gewoon weg'', zegt Jake terwijl hij eraan toevoegt dat dit niet zal gebeuren. Hij is overtuigd van de winst.
Jutta denkt ook dat haar vriend aan het langste eind gaat trekken, maar waarschuwt hem. ''Hij is wel de bokser die het engste is waar je ooit tegen hebt gevochten. Hij is eng en super sterk. Hij is wel wat ouder, maar zijn lijf herinnert zich al die kracht.''
''Hij heeft zo lang getraind op topniveau. Dat is hij echt niet zomaar kwijt'', aldus Jutta. Een voordeel: Mike kan weinig meer verpesten aan het gezicht van Jake.

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19