Charly Luske, de man die recentelijk in de YouTube-show Roddelpraat werd exposed en volgens zijn vrouw Tanja Jess kampt met ‘demonen’ en nog meer prietpraat, zet juicekanalen nu zelf op scherp. Luske was vanmorgen bij het programma Koffietijd en deed daar een opzienbare onthulling uit de doeken. Beter gezegd, hij waarschuwde BN’ers.

Volgens Luske moeten vreemdgaande BN’ers oppassen voor juicekanalen. Naar eigen zeggen kent hij ”honderden collega’s” die een scheve schaats rijden.

”Ligt nog niet op straat, maar binnenkort wel”

Over zijn eigen situatie zegt hij het ”jammer” te vinden dat zijn privéleven op straat ligt. Hij spreekt zijn vrees uit dat meer BN’er die hun partner stiekem bedonderen op enig moment met de billen bloot gaan. Luske zegt letterlijk: ”Er zijn honderden collega’s van wie ik het weet en van wie het niet op straat ligt, maar met die juicekanalen waarschijnlijk binnenkort wel. Dat is de tijd waar we in leven.”

BEKIJK OOK:  Vandaag is het zover: het onderzoek van BOOS omtrent de misbruik schandalen van The Voice

Hieronder kun je luisteren naar Charly Luske, vanmorgen in de uitzending van Koffietijd. Zijn uitspraken beginnen vanaf minuut 2.38.


Like it? Share with your friends!