‘Zoon Glennis Grace misdraagt zich in Jumbo’ of ‘Glennis Grace en zoon treden samen op’. De headlines over de nog minderjarige Anthony Shane Majri waren de afgelopen tijd talrijk. Maar wie is de zoon van Glennis Grace en hoe ziet hij eruit?

Op 19 mei 2006 is er heuglijk geboortenieuws; het beschuit met witte en blauwe muisjes wordt tevoorschijn gehaald en op de geboortekaartjes prijkt de naam van Anthony Sane Majri. Het jongetje is een mooi product van de liefde tussen Glenda Hulita Elisabeth Batta alias Glennis Grace en tourmanager Moos Majri.

Pesterijen

De relatie tussen Batta en Moos komt tot een einde in 2012. De zoon van Glennis Grace groeit samen met zijn moeder op in de Jordaan en gaat daar ook naar school. Op gegeven moment krijgt Anthony te maken met ‘pesterijen’, volgens Glenda omdat hij de zoon is van een beroemdheid.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace)

In een interview met radiozender FunX vertelt de zangeres hierover over deze pesterijen. Ze zegt onder meer: ”Er waren dagen dat hij opgewacht werd op school door derdeklassers. Dan moet je vooral mij als moeder hebben. ”Kom aan mijn kind als je drie koppen groter bent. Ik pak je aan.”

BEKIJK OOK:  Organisatie gooit Glennis Grace uit line-up Beste Zangers Live, zangeres niet welkom

Jumbo

Inmiddels zijn de pesterijen voorbij, maar de Glennis Grace’ zoon blijft het nieuws halen. In februari van dit jaar volgt het dieptepunt. De dan vijftienjarige Anthony besluit van zijn e-sigaret te genieten in een filiaal van een Jumbo-supermarkt in de Jordaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glennis Grace (@glennisgrace)

Dit kan het personeel niet waarderen en er ontstaat een schermutseling. Niet veel later sijpelen de eerste nieuwsberichten binnen:  ‘Zoon Glennis Grace: ”ik werd mishandeld” wordt er geschreven. Het duurt niet lang voordat Glennis samen met een aantal ‘vrienden’ van de familie verhaal gaat halen.

BEKIJK OOK:  Glennis Grace stapelverliefd: ”Finally you are here”

Haar zoon en Glennis Grace worden diezelfde avond nog gearresteerd en zitten uiteindelijk drie dagen vast. Momenteel is er een onderzoek gaande naar wat er precies gebeurd is.

Zoon en Glennis Grace treden samen op

In afwachting van de uitkomsten van dat onderzoek, probeert Glennis te redden wat er te redden valt. Dat doet ze door een ‘excuusvideo’ te lanceren. Ook besluit ze door Nederland te touren, waar ze optreed in verschillende zalen. Plots komt er een video voorbij, waar Glennis Grace en haar zoon in de Amsterdamse Melkweg samen op het podium te zien zijn.

De twee zingen dat ‘everything wel allright komt‘, een cover van het bekende liedje van Bob Marley. Dit wordt beschouwd als een dikke middelvinger naar de criticasters, maar dat maakt Glennis niets uit. Ze is op de eerste plaats moeder en dat is natuurlijk niet vreemd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eden Rewa (@eden_rewa_official)


Like it? Share with your friends!