We weten inmiddels allemaal dat het niet zo goed gaat met de carrière van Glennis Grace. Na het Jumbo incident en het feit dat haar excuses lang op zich lieten wachten, hebben veel werkgevers haar optredens afgezegd. Maar wat is het salaris en vermogen van Glennis Grace precies? Wij zochten het uit.

Zangeres Glennis Grace

Je kan van haar vinden wat je wil, maar Glennis Grace behoort al jarenlang tot de beste zangeressen van ons land, waarbij ze de bijnaam ‘De Nederlandse Whitney Houston’ heeft gekregen. De reden? Niet alleen haar zangtalent, want voor een optreden van een half uurtje betaal je al gauw € 8.500.

En hoewel ze inmiddels weer mag optreden, betekent niet dat mensen staan te popelen om Glennis Grace te boeken als entertainer. De website Bekende Buren bekeek alle cijfers van haar bedrijf als zangeres, en kwam tot de conclusie dat er een behoorlijke daling van haar eigen vermogen te zien was.

BEKIJK OOK:  Vakantiepark magnaat Peter Gillis biedt hulp aan duizenden Oekraïense vluchtelingen

salaris en vermogen glennis grace

Salaris en vermogen Glennis Grace

Want hoewel haar eigen vermogen in 2019 nog lag op een slordige 600.000 euro, is dit in 2020 ingestort tot een krap bedrag van slechts 113.000. Een verlies van een half miljoen dus. Dat moet pijn doen. Die klap wordt niet opgevangen door haar andere bedrijf Glennis Grace Holding B.V. want daar steeg het eigen vermogen naar ‘slechts’ 35.000 euro.

In 2019 kon Glennis zich nog miljonair noemen, maar dat gaat nu dus niet meer. Tenminste, als we Bekende Buren mogen geloven. Maar wat is haar totale eigen vermogen in 2022? Op andere media wordt nog wel gespeculeerd over dat Glennis Grace een eigen vermogen heeft van 3 miljoen euro (een aantal jaren geleden).

BEKIJK OOK:  Gordon verwijdert bericht over relatiebreuk met Jeffrey

Vind jij dat Glennis Grace het voordeel van de twijfel verdient over de misstanden in de Jumbo? Of vind je dat ze deze keer te ver is gegaan met het agressieve gedrag? Laat het ons weten in de reacties, en vergeet dit bericht niet te delen met je vrienden en familie op Facebook.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace)


Like it? Share with your friends!