AVROTROS-personeel laaiend op eigen werkgever om Joost Klein

Entertainment
door Roland
dinsdag, 14 mei 2024 om 20:32
joost klein
Als je denkt dat alles al wel zo'n beetje besproken is met betrekking tot Eurovisie, wordt duidelijk dat een groep medewerkers van de AVROTROS woest is op hun werkgever. Zij steunen de reactie van AVROTROS over Joost Klein niet en hebben een boze brief geschreven.

AVROTROS-personeel woest

Volgens De Telegraaf hebben personeelsleden zich verzameld en een boze brief geschreven aan de directie. Werknemers vinden de reactie 'onverklaarbaar'.
AVROTROS koos er in hun verklaring voor om net te doen alsof er heel weinig was voorgevallen. Joost werd nog net niet omschreven als een lieve jongen die eigenlijk slachtoffer was geworden van anderen. Maar dat blijkt achteraf niet helemaal te kloppen.
En juist daarom zijn de AVROTROS-medewerkers nu pissig. Zij corrigeren hun eigen directie door hen in de brief te vertellen hoe de directie had moeten reageren.
'Het eerste wat AVROTROS en in het bijzonder Joost hadden moeten doen, is excuses aanbieden en duidelijk maken dat intimidatie, laat staan bedreiging, nooit de bedoeling was', zo zou er in brief staan.

Cornald Maas

Ook commentator Cornald Maas krijgt er ongenadig van langs. Die besloot op televisie 'F*ck de EBU' uit te kramen. Dat is niet lekker gevallen bij de werknemers. Het personeel noemt dat 'ongepast gedrag' van Maas.
Wat er exact gebeurd is, wil nog steeds niemand vertellen. Wel vallen de puzzelstukjes langzaam op hun plek. Inmiddels is het van een 'dreigende beweging', al gegaan naar 'een vuistbeweging waarbij een camera kapot gegaan is, en waarna Joost zich volop heeft verontschuldigd.

'Vrouw deed gewoon haar werk'

Ook opmerkelijk is dat veel mensen erop wijzen dat als Joost niet gefilmd wilde worden, de cameravrouw er naar had 'moeten luisteren'.
Zo werkt dat dus niet. De politie meldt dat je in Zweden gewoon mag filmen. Ook als iemand dat niet wil, kan het filmen gewoon doorgaan. En dus kon Joost wel aangeven dat hij niet gefilmd wilde worden, 'maar zij deed gewoon haar werk en kan dus niets verweten worden'.

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...