De Bauers-kijkers gaan helemaal los: ''Dit is echt niet te geloven''

Entertainment
door Roland
donderdag, 30 mei 2024 om 21:36
frans bauer
Vanavond was (voorlopig?) de laatste aflevering van de razendpopulaire realityserie De Bauers te zien. En zoals elke week, wordt er op social media weer flink gereageerd door kijkers. Dit keer zagen we hoe Frans en Mariska gezinsuitbreiding overwegen.

Gezinsuitbreiding

In huize Bauer is het aardig druk. Frans en Mariska hebben vier zoons, drie schoondochters en vijf honden. Maar dat lijkt nog niet genoeg.
De twee gaan namelijk op kippenjacht. Mariska wordt al blij van het idee dat ze elke ochtend verse eieren uit de achtertuin kan halen. Frans twijfelt in eerste instantie, maar gaat uiteindelijk toch maar mee met zijn vrouw. De twee gaan kippen en kuikentjes bekijken.

Kamperkip

Vanzelfsprekend kunnen ze het niet laten om de nodige grappen te maken. Mariska spot een kippenhok: ''Hee, kijk daar, een kippenwoonwagentje!'' Frans vult haar aan: ''Dat is voor de kamperkip.''
Waar Frans minder blij van wordt, is het feit dat het kippenhok elke week schoongespoten moet worden en dat er 1.100 euro voor betaald moet worden.
Mariska kan het niet laten en besluit lekker te kroelen met wat kippen en kuikentjes. ''Ik vind het toch wel heel erg leuk'', probeert ze Frans over te halen.
Die is echter onverbiddelijk en besluit het feest af te blazen. ''Ik wil geen kip zien hier. Alleen maar kippensoep.''

Afscheid

De laatste aflevering stond ook in het teken van familie. Frans Jr. liet zijn familie genieten van zijn kookkunsten en het hele gezin ging een dag naar Renesse. Daar besluit de zanger zijn dierbaren toe te spreken en proosten ze op het leven.
Kijkers willen echter nog helemaal geen afscheid nemen van de familie. En dat is ook terug te zien op X. Veel mensen spreken hun liefde uit richting de Bauers.

Vervolg?

De vraag is of er een vervolg gaat komen. Shownieuws vroeg Frans er onlangs naar en die beweerde dat er nog niet over gesproken wordt. Om daarna in lachen uit te barsten.
Denk jij dat er een vervolg komt? Stem op de poll hieronder en laat een hartje achter op Facebook voor Frans!

Poll

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...