Dramatisch nieuws voor Joost na spetterende show

Entertainment
door Roland
vrijdag, 10 mei 2024 om 00:00
joost klein
De kop is eraf! Joost Klein zorgde voor een verpletterend optreden in Malmö en het publiek ging helemaal los op Europapa. Ook op X zijn louter positieve reacties te vinden en dat vinden we prachtig. Maar wat erg opmerkelijk is, is de reactie van de bookmakers.

Fantastisch optreden

Joost stopte zijn hele ziel en zaligheid in zijn optreden, en dat was ook te merken. Zijn optreden wordt online als spetterend omschreven.
Het is niet vaak voorgekomen dat de aanwezigen zo los gingen bij een optreden. Mensen spreken online zelfs van een concert dat hij gegeven heeft. En dat is knap, want de bookmakers geven hem weinig kans om er met de winst vandoor te gaan. Zij achten de Kroatische inzending het meest kansrijk voor de titel. Onbegrijpelijk naar onze mening.

Bookmakers

Maar goed, wij zijn dan ook niet bepaald specialisten. Over die bookmakers gesproken, die lijken helemaal de weg kwijt. Geef je zo'n tof optreden, besluiten de bookmakers om Joost nog verder te laten zakken op de lijst. Hij staat nu op de achtste plaats.
De wedkantoren laten Frankrijk over Nederland heengaan en nu hebben 'we' nog maar vier procent kans. De uiteindelijke uitslag zal bepaald worden door een jury en door de mensen thuis. Het is te hopen dat die laatste categorie massaal op Joost stemt.
En waarom ook niet eigenlijk. Wie is die Baby Lasagna nou helemaal? Enfin, je kunt met een telefoonnummer uit Nederland niet stemmen op Joost. We zullen het dus moeten hebben van de support uit het buitenland.
Voor wie het optreden van gisteren heeft gemist: onderstaand kun je de video van het optreden checken:

Finale Eurovisie

Aan de finale van Eurovisie doen 26 landen mee. Zes landen zijn hierbij al automatisch geplaatst. Het gaat om Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Deze vijf landen geven er het meeste geld aan uit en mogen daarom direct door naar de finale.
Het zesde land is de winnaar van vorig jaar. De Zweedse Loreen won vorig jaar met haar nummer Tattoo en dus is Zweden ook al door.
Uit de twee halve finales komen dus beide nog eens tien landen. Dat zijn de landen zoals onderstaand te zien is:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...