Jeffrey (ex van Gordon) ernstig mishandelt

Entertainment
donderdag, 11 november 2021 om 14:24
Schermafbeelding 2021 11 11 om 152422
Er is iets zeer ernstigs met Jeffrey de Visser gebeurt, de ex van Gordon. Wat er precies is gebeurt is nu nog niet helemaal duidelijk maar wel dat hij flink is toegetakeld.

Jeffrey flink toegetakeld

Gossip queen Yvonne Coldeweijer zegt als eerste foto's te hebben ontvangen en zegt dat de hele linkerkant van zijn gezicht bebloed is. Ook is zijn gezicht blauw, gezwollen paars en rood. Hij kan zijn linkeroog bijna niet open doen.
Er wordt gespeculeerd dat dit iets met Gordon te maken zou hebben maar dit is nog niet bevestigt. Yvonne zegt inmiddels met Gordon gesproken te hebben:
"Zoals je hebt gezien heb ik zojuist gepost dat ik foto’s heb ontvangen van Jeffrey (ex van Gordon) waarop hij ernstig is toegetakeld. Ik heb Gordon gesproken en hij ontkent in alle toonaarden dat hij hier iets mee te maken heeft en hij is heel erg erdoor geraakt dat Jeffrey is verwond."
Yvonne benadrukt dat Gordon heel veel van Jeffrey houdt en dat hij zich ernstige zorgen maakt:
"Hij houdt heel veel van Jeffrey en is bang dat er iets ergs met hem gebeurd is. Ik heb zijn reactie verzameld als info maar wil pas iets posten als ik meer duidelijkheid heb over de situatie. Ik heb gedmt naar Jeff dat als Gordon er niks mee te maken heeft, dat het dan wel beter is als hij dat ff ontkracht. Vooralsnog heb ik geen reactie ontvangen... ?"
Of het nu uit is tussen Gordon en Jeffrey is nog steeds eenbeetje de vraag aangezien Gordon recentelijk zijn statement nog van Instagram had verwijdert.

NET BINNEN

iris

'B&B-Iris liegt over scheiding, ex-schoonfamilie vertelt hoe het echt zit

jul 19, 21:38

Iris uit B&B Vol Liefde 2024 ligt onder vuur. Haar ex-schoonfamilie is niet blij met de uitspraken die ze doet omtrent de scheiding met haar ex-man Hans. Iris zou de waarheid niet vertellen en zou zel...

eloise

Eloise liegt alles bij elkaar: ''Dit gelooft niemand.''

jul 19, 20:51

Eloise van Oranje roeptoetert overal en nergens dat ze het bekend zijn verschrikkelijk vindt. Maar in de tussentijd doet ze alles voor aandacht. Nu komt ze met een ongeloofwaardig verhaal, dat ze in d...

maan

Doek valt voor Maan: ''Dit is het einde van haar carrière''

jul 19, 20:00

Maan de Steenwinkel is een paar jaar enorm succesvol geweest. Tot een jaar geleden kwam elk lied dat ze uitbracht in de hitparade. Maar nu ziet Maan alle alarmbellen afgaan. ''Haar carrière is echt vo...

mark

Peter komt met zorgwekkende update over Mark

jul 19, 19:23

De familie Gillis heeft een zorgwekkende update gegeven over de situatie van Mark, die sinds eind vorige maand op de intensive care ligt. In het bericht wordt onder meer aangegeven dat de laatste dage...