Kijkers gaan flink los om meningsverschil van stel uit Kopen Zonder Kijken

Entertainment
door Roland
maandag, 18 maart 2024 om 22:09
kzk
De nieuwste aflevering van Kopen Zonder Kijken (KZK) maakt de tongen los op social media. Aanleiding is de onenigheid over de nieuwe woning van Amanch en Deyar. Want waar willen ze nou precies gaan wonen? De reacties onder kijkers zijn verdeeld.

Kopen Zonder Kijken

Amanch en Deyar betrekken momenteel een appartement in Delft. Maar met een kleine op komst is dat veel te klein. En dus hebben ze het programma Kopen Zonder Kijken ingeschakeld. Het team schiet het koppel te hulp, al zijn die het oneens over de locatie.
Deyar wilde in het liefst in Delft blijven, omdat hij in de gemeenteraad van de stad zit. Als hij uit Delft weg zou gaan, zou hij geen raadslid meer kunnen zijn. Amanch daarentegen wilde graag naar Almere, want daar woont haar familie.
Op social media zijn de meningen flink verdeeld. Onderstaand een aantal reacties van de kijkers, die heel erg meeleven:

Delft

Amanch en Deyer hadden een aantal eisen, maar die hebben ze halverwege toch iets moeten veranderen. Als ze dat niet hadden gedaan, was er anders nooit een huis gevonden. Uiteindelijk is het een woning geworden in Delft.
Dat was hoog nodig, want Amanch is inmiddels bevallen. Het huis is prachtig, maar kijkers hebben toch iets aan te merken op een bepaalde ruimte binnen het stulpje. De badkamer is onderwerp van gesprek op X (Twitter) en een iemand vergelijkt het met een wel heel bijzonder iets:
Beeld: Screenshot RTL

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19