Kijkers gaan los over Kopen Zonder Kijken: ''Dit kan niet''

Entertainment
door Roland
dinsdag, 12 maart 2024 om 12:55
kopenzonderkijken
Het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken is nog maar net begonnen, of er is alweer ophef ontstaan. In de uitzending gaat single moeder Myra samen met haar zoontje Toon (10) op zoek naar hun droomwoning. Kijkers noemen dit totaal ongeloofwaardig.

Myro en Toon Kopen Zonder Kijken

Myra heeft een primeur te pakken. Ze is de eerste deelnemer van Kopen Zonder Kijken die alleen meedoet. Dat wil zeggen zonder partner. Een ruim budget heeft ze wel, namelijk 480.000! euro. Ondanks dat Myra bulkt van het geld, kan ze maar geen huis vinden.
Zelf denkt ze dat dit te maken heeft met het feit dat ze als alleenstaande moeder niet serieus wordt genomen. ''Als single is het moeilijker, omdat je toch alleen staat in die markt. Ik denk zelfs dat je weleens onderaan op de stapel komt.''

'Dit kan niet'

Het team van Kopen Zonder Kijken slaagt er uiteraard in een mooi optrekje te vinden voor moeder en zoon. De aanschafprijs is pittig en er blijft daardoor 'slechts' 28.000 euro over om te verbouwen. Maar aan het einde van de aflevering, zien we de twee in woning die volledig af is.
Rara hoe is dat mogelijk? Op X gaat het flink los. Ene 'Eagon kortenschijl' schrijft: ''Dit geloof ik dus niet. Zet het programma ongeloofwaardig neer. Jammer!!!!'' Een andere kijker heeft de uitzending van volgende week nu al gezien en schrijft: ''Dat wordt nog ongeloofwaardiger.''

Kopen Zonder Kijken

Kopen Zonder Kijken is gisteren begonnen aan het zevende seizoen. Het programma wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé, die onlangs bekendmaakte te lijden aan kanker.
Vorig seizoen waren er in totaal tien afleveringen. Of dat dit seizoen ook zo is, is nog niet bekend. Je kunt naar het programma kijken op maandag. De uitzending begint om 20.30 uur op RTL 4. Het is ook mogelijk om terug en vooruit te kijken bij Videoland.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19