Kijkers slopen Maria uit Steenrijk, Straatarm na deze aankoop: ''Gestoord''

Entertainment
door Roland
woensdag, 05 juni 2024 om 21:52
maria
Vanavond hebben we weer kunnen genieten van een fonkelnieuwe aflevering van Steenrijk, Straatarm. En kijkers hebben weer massaal gekeken naar de show. Kort na aanvang werd de arme Maria al herkend door kijkers, maar ze gaan pas echt los over iets anders.

Maria Steenrijk, Straatarm

Ondernemers Jordy en Senna ruilen ditmaal een week met de straatarme Maria en haar twee kinderen, die van een bijstandsuitkering moeten leven.
En dat brengt natuurlijk extra financiele mogelijkheden met zich mee. Ineens hebben Maria en de kids een erg lekker budget te besteden. Wanneer je in armoede leeft en plots veel centjes tot je beschikking hebt, wordt het lastig helder na te blijven denken.
Zoon Raffaël loopt al tijdenlang op kapotte schoenen die ook nog eens te klein zijn. Dankzij het weekbudget is het eindelijk mogelijk om nieuwe patta's te kopen.

400 euro!?

Maria denkt ook aan zichzelf en heeft een lingeriesetje gescoord. De prijs valt helaas wat tegen. Het kost 400 euro.
Kijkers slaan steil achterover van dit bedrag en op X gaat het dan ook flink los over de aankoop. Hieronder vind je enkele reacties van de mensen thuis:

Maria uit probleemwijken

In de intro heb je kunnen lezen dat kijkers Maria al snel ergens van herkenden. Ze was namelijk in 2005 te zien in het programma Probleemwijken.
Daar kwam Maria niet zo goed uit de verf, zullen we maar zeggen. Maar wellicht kon dat al afleiden uit de titel van het programma ;) Heb je toevallig een halfuurtje de tijd, dan kun je die uitzending uit 2005 hier nog eens lekker rustig terugkijken:

NET BINNEN

kringloop

Kringloopwinkel geeft alleen respect wanneer jij je aan alle regels houdt

jun 21, 13:44

In een kringloopwinkel kun je natuurlijk terecht voor tweedehands spullen. In Nederland zijn er honderden te vinden. Uitermate geschikt voor mensen met een krappe beurs, maar je als je geluk hebt kun...

memphis

Memphis Depay heeft een nieuwe vriendin en dat is een heel bekend model

jun 21, 11:46

Memphis Depay is momenteel natuurlijk DE sterspeler van het Nederlands Elftal. Hij hoeft nog slechts een paar keer raak te prikken om de topscorer aller tijden te worden. Maar ook buiten de lijnen sco...

linda de mol

'Vieze Jeroentje' bedroog Linda met de dochter van DEZE zangeres

jun 21, 10:38

Vorige maand werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie niet voldoende bewijs heeft kunnen vinden om Jeroen Rietbergen, in de volksmond bekend als 'Vieze Jeroentje' voor de rechter te brengen. Toch bl...

pexels olly 3812749

Tropische hitte onderweg: het wordt nog heter dan gedacht

jun 21, 10:12

Heerlijk nieuws op deze vrijdagochtend. Het heeft het namelijk alle schijn van dat de zomer op losbarsten staat. Eerst moeten we vandaag nog even door wat buien en onweer heen, maar daarna kan het viz...