Steenrijk, Straatarm-kijkers herkennen arme moeder en dat blijkt een hele bekende

Entertainment
door Roland
woensdag, 05 juni 2024 om 21:05
maria steenrijk straatarm
Woensdagavond en dus stemt televisiekijkend Nederland weer in grote getalen af op het razend populaire programma Steenrijk, Straatarm. Nog voordat het programma goed en wel begonnen is, gingen kijkers los, want er blijkt een oude bekende in te zitten.

Steenrijk, Straatarm

Het concept van Steenrijk, Straatarm is je inmiddels wel bekend. Er doen een rijk, en een arm gezin mee. Voor de periode van een week ruilen zij van omgeving en van budget.
In de aflevering van vanavond zaten Jordy en Senna uit Arnhem. De twee zijn al jaren onafscheidelijk en Jordy, een oud-militair, had al op vroege leeftijd voor zichzelf bedacht dat hij (steen)rijk wilde worden. Samen met zijn wederhelft richtte hij een bedrijf op.
De toko houdt zich bezig met de transitie naar duurzame energie en de zaken lopen geweldig. Als de mannen vrij zijn, maken ze graag muziek, zitten ze in een jacuzzi en vliegen ze lekker naar Marbella. Aan luxe dus geen gebrek.

Maria uit Probleemwijken

Hoe anders is het leven voor Maria. De alleenstaande moeder woont samen met haar zoons Ruben en RaffaΓ«l in Valthermond.
De familie heeft geen cent te makken. Maria kreeg tien jaar geleden een auto-ongeluk en hierbij liep ze helaas een dubbele nekhernia op. Om die reden moeten de drie nu rondkomen van een bijstandsuitkering. Makkelijk is dat niet.
Kijkers lijken Maria echter te herkennen. Op X gaat het helemaal los, want Maria blijkt namelijk al eerder op tv geweest te zijn. En dan niet op een positieve manier.
Meerdere kijkers geven aan dat ze in de serie 'Probleemwijken' te zien was. En inderdaad. Wie de aflevering in Assen bekijkt, kan Maria niet missen. De vraag is of je die aflevering uit 2005 echt wil bekijken, want Maria zet zichzelf daar zwaar voor paal.
Enfin, de reacties van kijkers liegen er niet om. Een iemand schrijft zelfs dat Maria liegt over haar hernia en dat ze geen werk kan vinden doordat ze iedereen voor 'k@nkerho*r' uitschold. Onderstaand de comments van een groot aantal verbouwereerde kijkers:

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...