MAFS-Erik zegt eindelijk wat de kijkers al wekenlang dachten

Entertainment
door Roland
woensdag, 27 maart 2024 om 8:34
gerben
Gerben twijfelt ontzettend over zijn huwelijk met Erik in MAFS (Married at First Sight). Het eindgesprek is dan ook een geschikt moment om de confrontatie aan te gaan, waarbij de nodige emoties loskomen. ''Wie is Erik eigenlijk?''

Toneelspeler Erik

Het huidige seizoen van MAFS loopt op zijn einde, en dus moeten de koppels die nog samenzijn bedenken of ze getrouwd willen blijven. Gerben zet vraagtekens bij zijn huwelijk met Erik en merkt tegen de 'experts' op dat hij eigenlijk geen idee heeft wie Erik is.
Volgens Gerben ligt het niet aan hem. Hij heeft alles gedaan om te zorgen dat zijn huwelijk zou slagen. Hij is er niet van overtuigd dat Erik hetzelfde kan zeggen. Het heeft er alle schijn van dat Erik pas na de opnames kijken wil of hij toekomst ziet in Gerben. Die vraagt zich zo onderhand af of Erik oprechte intenties heeft. Heeft hij een toneelstuk opgezet?

Emotioneel

Als Erik erbij wordt gehaald besluit presentator Carlo Boszhard hem direct te confronteren. De antwoorden zijn nogal opmerkelijk. Erik zegt: ''Ik merk wel dat ik om je geef. Ik denk ook steeds aan je.'' Maar dat is niet genoeg voor Gerben.
'Expert' Patrick merkt op dat Gerben verliefd is, maar Gerben zelf gelooft dat niet. Patrick blijft volhouden dat hij wel verliefd is.
Matchmaker Eveline Stallaart denkt dat Gerben verliefd is op het geschetste plaatje. ''Ik denk dat jij echt aan het snakken bent naar de bevestiging die Erik niet heeft kunnen geven.'' Als Erik wordt gevraagd of hij zich tot Gerben aangetrokken voelt, is het antwoord: ''Het is een mooie man om te zien.''
Kortom: Erik zegt eindelijk wat kijkers al wekenlang dachten. Hij vindt Gerben er wel leuk uitzien, maar hij ziet geen toekomst met hem. Toch wil hij het nog 'even aankijken' na de opnames. Maar als je man dat zegt, weet je dat het niks gaat worden.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19