MAFS-Jeffrey deelt vreselijk verdriet: ''Ik wilde het lang voor me houden''

Entertainment
door Roland
donderdag, 21 maart 2024 om 16:05
jeffreymafs
Jeffrey Hanemaaijer, die je natuurlijk kunt kennen van het programma Married At First Sight (MAFS) heeft zeer heftig nieuws gedeeld over zijn gezondheid. Hij is vorige week naar het ziekenhuis gebracht met erg heftige hartklachten. Dat meldt Shownieuws zojuist.

Naar het ziekenhuis

De MAFS-deelnemer schreef, in een inmiddels alweer verwijderde Facebook-post, dat zijn gezondheidsklachten vooral zijn ontstaan door 'negatieve reacties' van volgers. Dat lijkt vooral te maken te hebben met de aankondiging dat hij een loopbaan ambieert als zanger.
''Ik wilde het lang voor me houden, maar ga het nu een keer vertellen.'' Volgens Jeffrey wist niemand van de kandidaten wat er allemaal af hen af zou komen door mee te doen aan de realityshow. ''Als ik dan voor mezelf spreek heeft dat me heel veel gedaan, veel stress opgeleverd door reacties en roddels.''

Ontstoken hartzakje

Nadat Jeffrey in het ziekenhuis was aangekomen, werd geconstateerd dat hij een ontstoken hartzakje heeft en dat dit 'waarschijnlijk' is ontstaan door de stress. Of dat echt zo is, kan niet met zekerheid worden gesteld maar Jeffrey wil dat mensen nadenken voordat ze iets over anderen zeggen.

Jeffrey en Jerney

Jeffrey doet dit seizoen mee aan MAFS, waar hij in het huwelijksbootje stapte met Jerney. Het avontuur verliep niet eenvoudig. Recent zagen we nog hoe hij anderhalf uur reed om Jerney te vertellen wat hij voor haar voelt.
Of de twee nog samen zijn? Dat zie je volgende week. Je kunt ook alvast vooruitkijken bij Videoland. Daar dien je wel een abonnement voor te hebben.
Langs deze weg wensen we Jeffrey veel beterschap toe.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19