MAFS-Jeffrey eindelijk ontmaskerd: ''Daarom wilde hij meedoen''

Entertainment
door Roland
maandag, 08 april 2024 om 12:54
jeffrey hanemeijer
Jeffrey uit het programma Married at First Sight (MAFS) liet al tijdens de uitzendingen weten dat hij graag zanger zou willen worden. Op Instagram liet hij zelfs zien een platenmaatschappij te hebben bezocht. We zijn nu een aantal weken verder, en Jeffrey komt met een single.

Huwelijk met Jerney

Jeffrey is er niet al te best vanaf gekomen in MAFS. Hij hield de verliefde Jerney aan het lijntje en reed zelfs een keer naar haar woning. Daar vertelde hij dat de verliefdheid langzaam begon op te komen. Allemaal leugens, zo is later wel gebleken.
Jerney onthulde onlangs namelijk dat Jeffrey haar vanaf het begin al niet aantrekkelijk vond. Hij zou tijdens de koppelsweek tegen meerdere mensen hebben verteld dat hij haar helemaal niet wilde. Het heeft Jerney enorm veel pijn gedaan. Bovendien hebben Jerney en Jeffrey bij eerstgenoemde thuis ook ruzie gehad. Dat was heel heftig en is daarom niet uitgezonden op televisie.

Jeffrey wordt zanger

Jeffrey kwam ook met een bericht dat hij was afgevoerd naar het ziekenhuis. Bij aankomst bleek zijn hartzakje ontstoken. Volgens Jeffrey kwam dat 'waarschijnlijk' door alle negatieve reacties van kijkers die hij kreeg. Maar als je een vrouw zo behandelt, kun je kritiek verwachten.
Enfin, hij schijnt weer gezond genoeg te zijn om te kunnen zingen. En gelukkig ook maar want Jeffrey gaat er helemaal voor. Op Instagram dropt hij een voorproefje van zijn allereerste lied: 'Leef alsof morgen niet bestaat'.
Als je alleen al naar de titel kijkt, doet het je meteen denken aan de hit Leef van André Hazes. Maar goed, hij is er zelf hartstikke blij mee. In de post op social media probeert hij aandacht te trekken van nieuwssites en zelfs van platenmaatschappij Sony.

MAFS gebruikt als springplank

In de reacties wordt er verdeeld gereageerd. Voor zijn deelname aan MAFS was Jeffrey niet bekend. In enkele reacties is dan ook te lezen dat de 'ware intenties' van Jeffrey nu naar buiten komen, waarmee bedoeld wordt dat hij het programma wilde gebruiken om bekend te worden.
Of dat daadwerkelijk zo is, weten we niet. Het komt natuurlijk wel goed uit. Onderstaand kun je een stukje van de single beluisteren:

NET BINNEN

mafs

MAFS-Bastiaan heeft een nieuwe vriendin en dat is een oude bekende

jun 18, 8:54

Married At First Sight kende voor Bastiaan en zijn bruid Suzanne geen gelukkig einde. Inmiddels liggen de zaken anders, want Bastiaan heeft een nieuwe vriendin. Het gaat om een oude bekende en op TikT...

daiga ellaby jdsxqmax uy unsplash

Wereldberoemde artiest overleden: ''Hij is maar 53 geworden''

jun 17, 21:55

Zo laat op deze maandagavond zeer verdrietig nieuws. Zojuist is bekendgemaakt dat de wereldberoemde Britse artiest Dario G. is overleden. Paul Spencer, zoals zijn echte naam luidde, kun je onder meer...

ruud de wild

Ruud de Wild deelt vreselijk nieuws en krijgt enorm veel steun

jun 17, 20:41

Na tijden van ellende, waarin Ruud de Wild onder meer kanker kreeg en hij 4 jaar moest doorbrengen met Olcay Gulsen, lijkt het leven de radio-dj weer toe te lachen. Met de nadruk op lijkt, want Ruud g...

weghorst

Dit is de hele knappe vriendin van Wout Weghorst

jun 17, 19:56

Wout Weghorst was gisteren hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor het winnende doelpunt tegen Polen. Thuis scoort hij echter ook prima. Veel mensen schijnen graag te willen weten hoe zijn vriendin er...