Nicol Kremers heeft een nieuwe vriend en het is een oude bekende

Entertainment
door Roland
donderdag, 23 maart 2023 om 17:13
Nicc1
Nicol Kremers en Peter Gillis zijn inmiddels al een tijdje van elkaar verlost en dus ligt de weg voor beiden open om er weer lekker op los te daten. In het geval van Nicol was dat al erg snel.

Barbier Mike

Zij bleek een barbier (net woord voor kapper) aan de haak geslagen te hebben, maar de twee waren zo arm dat ze op een luchtbedje moesten slapen. Toen ook nog eens bleek dat Nicol graag op date wilde met Michael van der Plas, trapte barbier Mike haar de deur uit.
Nicol heeft in de tussentijd niet stilgezeten, zo blijkt uit een bericht van het kanaal Reality.FBI. Zij volgen Nicol op TikTok en hebben opgemerkt dat Nicol een nieuw onderkomen heeft. Gelet op de achterkant van de stoelen en de bankt denkt het kanaal te weten met wie mevrouw Kremers het gezellig heeft.

Oud-medewerker Peter

Het blijkt dat Nicol erin is geslaagd iemand te vinden die haar zijn vriendin mag noemen. En dat is niet zomaar iemand. Het gaat om een oud-medewerker van... Peter Gillis. Hoe pikant wil je het nog hebben?
De man in kwestie heet Patrick Udema en heeft dus voor Peter gewerkt. Maar er is nog veel meer, want Reality.FBI heeft de knakker ook even gegoogeld en daar komen niet al te beste resultaten uit. Er verschijnen namelijk resultaten die slaan op vermeende betrokkenheid bij oplichting.
Voor de oudere bezoekers van onze site: Patrick is de zoon van zangeres Hanny, die je kunt kennen van het liedje 'Maar vanavond heb ik hoofdpijn'. Nicol is ook maar meteen ingetrokken bij haar nieuwe vlam.

NET BINNEN

joost klein

Joost Klein komt met opmerkelijke boodschap voor Eurovisie 2025

mei 21, 15:42

We zitten inmiddels anderhalve week na het Songfestival debacle en nog immer is het onduidelijk wat er nu exact is gebeurd in Zweden met Joost Klein. Niemand wil er iets over zeggen en iedereen verwij...

onweer

Wederom noodweer op komst: hier gaat het straks gigantisch los

mei 21, 14:22

Gisteren ging het in het noorden van Nederland faliekant mis. Het stortregende flink en in Friesland liepen straten vol met water, tot verbijstering van veel bewoners. Er is slecht nieuws, want straks...

kaars

Oud GTST-acteur (59) plotseling overleden

mei 21, 9:22

De Nederlandse entertainmentwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat oud Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Frank Schaafsma totaal onverwacht is overleden. Zijn familie...

hans de booij

Hans de Booij (65) neemt gedwongen afscheid door gezondheidsproblemen

mei 20, 21:51

Verdrietig nieuws van fans van Hans de Booij. De man die bekend werd dankzij zijn hit Annabel, is helaas niet langer in staat om op te treden. Zijn lichaam werkt niet meer mee, en daardoor moet hij af...