‘Rachel Hazes deelt keiharde sneer uit aan Roxeanne Hazes’

Entertainment
door Rick
vrijdag, 01 juli 2022 om 13:57
rachel rox
In een recent herdenkingsbericht over André Hazes deelt Rachel een flinke sneer uit naar verschillende mensen. In het bericht spreekt ze over mensen die 'niet leuk' zijn. Nu is de vraag: is dit voor Roxeanne bedoeld?

Bericht aan Roxeanne?

In het herdenkingsbericht deelt ze een flinke sneer uit aan verschillende mensen. Maar ze zegt er niet bij wie ze bedoelt. Het is algemeen bekend dat Rachel Hazes van media-aandacht houdt. Ze is inmiddels over de vijftig jaar oud maar blijft nog enorm veel aandacht trekken.
Ze zegt dat ze André inmiddels veel beter snapt: "Bijna wekelijks zeggen Jeanine en ik tegen elkaar, nee hij was niet egoïstisch, hij was gewoon heel slim en wilde jou behoeden voor wat hij toen zelf al wist. Klopt Dré, sommige mensen zijn echt niet leuk en ook niet de moeite waard om tijd of energie in te steken."
Evert Santegoeds zegt dat dit typisch Rachel is. "Het zijn niet alleen maar warme woorden die ze plaatst, want Rachel heeft altijd zo’n rafelrandje. Er moet altijd ergens een steek onder water in zitten en die is er ook vandaag weer. Het is niet helemaal duidelijk aan wie dat nou gericht is."
De vraag is dus naar wie deze sneer is gericht. William Rutte zegt tegen Evert: "Aan jou denk ik." Patty Brard haakt hierop in: "Of aan Roxeanne. Roxeanne wilde in eerste instantie natuurlijk niet getuigen, omdat ze bang is dat ze dingen over haar moeder moet zeggen die ze eigenlijk niet wil zeggen en ze wordt er nu toe verplicht. Misschien dat het ook wel een indirecte sneer naar haar is."
Rachel laat Roxeanne tegen haar zin getuigen in een zaak over een financieel geschil. Evert heeft daar het volgende over te zeggen: "Een pijnlijke affaire, want de relatie tussen moeder en dochter is ook niet al te hecht op dit moment, dus als Rox daar met tegenzin moet gaan zitten, dan is het nog maar de vraag of ze daar voor of tegen haar moeder gaat verklaren."
Bekijk hieronder het bericht van Rachel:

NET BINNEN

nedfra

Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

jun 21, 22:37

Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan o...

koeman

Oranje-kijkers gaan helemaal los: ''Haal hem eruit''

jun 21, 21:35

Het Nederlands Elftal speelt momenteel op het EK tegen Frankrijk. Vooraf zag Ronald Koeman kansen op een overwinning. Inmiddels is het rust. Nederland komt er sporadisch uit, maar het lijkt er meer op...

armpit

Je okselhaar kleuren is nu de zomertrend van 2024

jun 21, 20:38

Anno 2024 zien we steeds meer vrouwen die besluiten hun okselhaar lekker te laten groeien, maar er ook voor kiezen om het te verven. Inmiddels kunnen we zelfs spreken van een trend. Sterker nog: missc...

natasja froger

Natasja Froger schrikt van tarief Joost Klein: ''Zoveel heeft René nooit gevraagd''

jun 21, 19:19

Het Songfestival ligt alweer een tijd achter ons, maar Joost Klein blijft razend populair. De Europapa-Fries komt om in de boekingen, en rekent een flinke gage. Natasja Froger is zich het apelazerus g...