Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ''Dit is niet normaal''

Entertainment
door Roland
donderdag, 23 mei 2024 om 7:55
steenrijk straatarm
Gisteravond stemde een groot gedeelte van televisiekijkend Nederland af op Steenrijk, Straatarm. Zoals na elke uitzending het geval is, reageren kijkers ook dit keer weer massaal op wat ze zien. Het rijke gezin krijgt de wind van voren, maar ook de arme familie krijgt ervan langs.

Steenrijk, Straatarm

De familie Saindrenan bulkt van de centjes. Ze wonen afwisselend in Amsterdam en op het zonovergoten eiland Curaçao.
Vader Luigi werkt bij een bank en moeder Sabine werkt bij HR. Het koppel heeft investeringen gedaan en heeft daardoor flink geld. Dat ligt wel anders bij moeder Amber en zoon Jimmy. De twee wonen in een portieflatje in Katwijk en hebben geen cent te makken.
Bovendien gaat Jimmy momenteel door een moeilijke periode. Hij is een transgender-jongen en bevindt zich in een kwetsbare fase.

'Wat een bende'

Kijkers leven enorm mee met Jimmy, maar zijn niet te spreken over de staat van de woning in Katwijk. Amber en Jimmy lijken namelijk nog nooit van opruimen te hebben gehoord.
Op X gaat het dan ook flink los. Ene Marcel noemt het huis 'een vieze bende'. Astrid is compleet in shock: ''Ik vind het erg om te zeggen, maar ik zou er niet willen verblijven''. Een ander heeft het idee dat hij naar Je Huis Op Orde zit te kijken in plaats van Steenrijk, Straatarm.

Verwend nest

En dan de rijke familie, want die moeten het ook ontgelden bij kijkers. Die storen zich mateloos aan het gedrag van de dochter van de familie Saindreman.
Iemand schrijft: ''Verwend kind. Gaat al janken als ze niet krijgt wat ze wil.'' Een andere kijker sluit zich daarbij aan: ''Dat kind heeft regels nodig. Goed moment om te laten beseffen dat niet alles kan.'' Onderstaand enkele reacties van de mensen thuis. Wat vind jij? Laat het weten in de reacties!

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...