Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los over Wim

Entertainment
door Roland
donderdag, 02 mei 2024 om 8:39
wim steenrijk straatarm
Gisteravond was er een nieuwe aflevering van het populaire televisieprogramma Steenrijk, Straatarm te zien. Kijkers zaten weer massaal voor de buis en zoals eigenlijk altijd het geval is, werd er ook gister weer massaal gereageerd.

Wim en Bella

In de aflevering konden we zien hoe Tommy uit Apeldoorn en zijn Amerikaanse partner Jeremy een week van woning wisselden met Wim, en zijn Angolese vriendin Bella uit Maarssen.
Tommy en Jeremy leiden een luxe leven in het Amerikaanse Memphis, maar voor Wim en Bella ligt dat anders. De twee moeten rondkomen van een weekbudget van slechts 70 euro. Wanneer ze krijgen te horen dat ze naar Amerika mogen, barsten ze in tranen uit.

Huwelijk

De reden daarvan is het feit dat Wim een superfan is van Elvis Presley. Hij spreekt dan ook van een droomweek. Maar Wim heeft naast het bezoek aan Graceland nog een missie.
Vorig jaar is hij op een knie gegaan voor Bella en vroeg haar ten huwelijk. Maar geld voor een verlovingsring en een bruiloft is er niet. Nu ze een week veel geld kunnen uitgeven, wil Wim een ring kopen. Bella wil aansluitend graag een trouwjurk uitzoeken.

Ring past niet

Op de laatste avond in Memphis besluit Wim zijn vriendin opnieuw ten huwelijk te vragen. ''Bella, we hebben een fijne vakantie gehad hier, ik heb het heel leuk gehad met jou. Ik wil je vragen: wil je met mij trouwen?'' En dat wil Bella.
Ze neemt de ring aan, maar die blijkt niet te passen. Volgens Wim komt dat nog wel goed. Kijkers gaan op X flink los. En dan bedoelen we niet in negatieve zin.
Ze vinden het prachtig dat Wims dromen uitkomen. Onderstaand een warme selectie van een aantal reacties:
Heb jij de aflevering gemist? Geen probleem. Onderstaand 18 minuten aan materiaal met de meest belangrijke momenten:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...