The Passion-kijkers gaan los over Keizer en iedereen zegt hetzelfde

Entertainment
door Roland
vrijdag, 29 maart 2024 om 9:33
thepassion
Gisteravond zaten er weer miljoenen mensen aan de televisie gekluisterd voor The Passion. Het verhaal is dit keer vertolkt en uitgevoerd in Zeist. Waar de meningen bij veel kijkers verdeeld waren over Kluun, is er een andere deelnemer die de harten gestolen heeft.

Kijkers lovend over Keizer

Het gaat om rapper Keizer, die dit jaar in de rol van Judas kroop. Als je er zwart-wit naar kijkt past een rapper eigenlijk niet in een Bijbels verhaal als de passion. Maar de opvoering van Keizer met Linkin Park (In The End) viel ontzettend goed bij de mensen thuis.
Op social media, en dan met name op X (Twitter) zijn kijkers unaniem lovend over Keizer. Iemand schrijft: ''Erg genoten van hem, niet verwacht.'' Vele anderen delen die mening. Onderstaand reacties die we voor jou hebben geselecteerd:

Andere BN's

Bij de uitvoering van The Passion 2024 in Zeist waren er ook hoofdrollen weggelegd voor Willem Spaaij (Jezus) en Angela Schijf (Maria). Matteo van der Grijn speelde Petrus, Robbert Rodenburg vertolkte ongelovige Thomas en niemand minder dan Nicol Kremers was Barabbas.
De rol van Nicol was nogal kort. Ze had geen enkele tekst en mocht alleen een keer op de grond spugen. Op X hadden kijkers hier de grootste lol om.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19