Thuiswinnaars Miljoenenjacht eindelijk opgedoken, reageren op winst

Entertainment
door Roland
maandag, 11 maart 2024 om 17:47
winston
Een hachelijk moment gisteren tijdens Miljoenenjacht. Voor de tweede keer in bijna twintig jaar tijd stond Winston Gerschtanowitz voor een dichte deur toen hij thuiswinnaars hun prijs wilden overhandigen. Een dag later is er een update, want de winnaars zijn opgedoken.

Thuiswinnaars niet thuis

Gisterenavond wilde Winston de thuiswinnaars in Laren blijmaken met een bedrag van 500.000 euro. Hij ging naar Laren en belde aan bij het bewuste adres. De lichten van de woning waren gedoofd en er was niemand in het huis aanwezig.
Kijkers spraken van een 'deceptie'. Zij hadden de reactie graag willen zien. Dat gebeurde dus niet. Nu is er een update. Winston vertelt aan RTL Boulevard waar de thuiswinnaars gisteren uithingen. Die bleken lekker in een 'weekendhuisje' in Zeeland te zitten.

'Gehoord van familie en vrienden'

''Die mensen hebben ontzettend leuk gereageerd. Ze hadden van familie en vrienden namelijk gehoord dat ik bij hen voor de deur stond'', aldus Winston.
De dikke winst hebben ze te danken aan finalist Bas. Die begon stroef aan het spel, door meteen de vijf miljoen weg te spelen, maar ging alsnog met een half miljoen naar huis. Het was voor het eerst dat iemand exact raadde wat er in zijn koffertje zat.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19