Video: Johan Derksen vernedert Sylvana Simons

Entertainment
doorRolanddinsdag, 17 januari 2023 at 13:44
Video: Johan Derksen vernedert Sylvana Simons
Johan Derksen heeft gisteravond voor de zoveelste keer uitgehaald naar Sylvana Simons. Tijdens een uitzending van Vandaag Inside vernietigde Derksen Simons.

Zielig zeteltje

Wilfred Genee gaf hem een slim voorzetje, waarbij hij zijn vraag niet eens kon afmaken voordat Johan hem al onderbrak. "Waarom moet Sylvana daar altijd zitten oreren? Ze heeft één zielig zeteltje. Ze hoort zichzelf zo graag, maar ze zit voor ruim een ton in de veilige bankjes in Den Haag. Verder komt ze niet, en zit ze uit haar nek te lullen."
Simons kwam bij Op1 aan tafel zitten om samen met advocaat Gerald Roethof te discussiëren over het gebruik van stroomstootwapens door de politie. Op Twitter ergerden veel mensen zich kapot aan de advocaat en de politica. Zelfs de politie haalde hard uit naar Simons via Twitter.
Derksen: "Ze komt langs om te vertellen dat een stroomwapen in Nederland niet gebruikt moet worden, want zou erg meevallen met de toenemende agressie tegen politie. Ze kijkt zeker nooit naar nieuwsprogramma's. Ik heb het even nagekeken: vorig jaar 13.000 gevallen van geweld tegen politie. Dat is dan iemand die medeverantwoordelijk is voor Nederland. Die zit er alleen maar om zich te profileren. Er komt alleen maar onzin uit."

Stroomstootwapen

Sylvana Simons heeft nog niet inhoudelijk gereageerd op de nieuwe uithaal van Derksen. De fractievoorzitter van BIJ1 wijst er in haar campagne tegen tasers op dat het wapen vooral mensen met verward gedrag treft. Vorig jaar overleden twee personen nadat ze met behulp van een stroomstootwapen werden overmeesterd. Bovendien zouden de tasers zijn ingevoerd onder valse voorwendselen.
0 Reacties