Yvonne Coldeweijer onthult mega-schandaal over vriendin Peter R. de Vries

Entertainment
door Roland
zaterdag, 10 september 2022 om 8:58
Ak
Yvonne Coldeweijer beschikt naar eigen zeggen over 'zeer heftige juice' over Tahmina Afeki, de ex-vriendin van de vorig jaar om het leven gekomen misdaadjournalist Peter R. de Vries.

Boek over relatie

De journaliste heeft bekendgemaakt met een boek te komen, waarin ze de relatie tussen haar en Peter beschrijft. Volgens Tahmina bestond dit plan al toen Peter nog leefde, terwijl veel mensen het idee hebben dat het Tahmina voornamelijk om geld verdienen te doen is.

Nooit samen gezien

Onder meer schrijfster Heleen van Royen veegde vloer aan met de intenties van Tahmina. "Ik kreeg er een heel ongemakkelijk gevoel bij, omdat we tijdens Peter zijn leven natuurlijk nog nooit van haar gehoord hadden."
"Ze liepen nooit hand in hand, ze gingen apart vliegtuigen in. Ze wilde absoluut niet met hem gezien worden. Daarna heeft ze dat grote interview gegeven, toen was ze nog anoniem en nu komt ze met een boek."

Heftige onthulling

Maar nu is er meer aan de hand. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer heeft namelijk iets te melden over Peters' ex-vriendin. Via Instagram schrijft ze: “Steeds meer mensen beginnen de intenties van Tahmina in twijfel te trekken en beginnen zich uit te spreken hierover.
''Begin dit jaar ontving ik zeer heftige juice over Tahmina. Maar op dat moment vond ik het nog niet gepast om dit te brengen. Omdat ze op dit moment veel media-aandacht vraagt en ook krijgt, voel ik de intentie om toch dit verhaal te brengen, maar wilde het eigenlijk eerst aan jullie vragen."
Coldeweijer vraagt haar volgers of ze haar ‘juice’ moet brengen. 84% zegt tot dusver ‘ja’. Coldeweijer vervolgt dus: “De overgrote meerderheid stemt voor. Dus ik heb voor de volledigheid om hoor en wederhoor gevraagd. Ik zal verschillende partijen eerst de kans geven hierop te reageren.''

NET BINNEN

mariska en frans bauer

De Bauers-kijkers gaan los over bijzonder fragment

apr 18, 21:34
eden golan

Zeer heftig nieuws over deelnemer Eurovisie: ''Dit is abnormaal''

apr 18, 20:58
max verstappen

Onverwacht: Deze partij krijgt de F1-uitzendrechten voor vijf jaar

apr 18, 18:12
gordon

Vreselijk: Datingpartner van Gordon dood gevonden

apr 18, 17:08