Heftige ruzie uitgebroken in de familie Hazes, André steunt Rachel
BNers

Heftige ruzie uitgebroken in de familie Hazes, verwijten over en weer

Het is goed mis in de familie Hazes. Nadat Roxeanne afgelopen donderdag het programma Beste Zangers aangreep om haar eigen moeder een flinke veeg uit de pan te geven, hebben zowel Rachel als André van zich laten horen via Instagram.

Rachel zegt “vol verbazing” kennis te hebben genomen van de uitspraken die haar dochter Roxeanne deed in de uitzending van Beste Zangers donderdagavond. “Bijzonder ook dat dit nooit eerder aan mij of aan andere in mijn/onze naaste omgeving is gemeld.” Rachel is enorm teleurgesteld in Roxeanne, zo blijkt.

Heftige ruzie uitgebroken in de familie Hazes, André steunt Rachel

André Hazes schaart zich achter zijn moeder. De 28-jarige zanger was er als de kippen bij om te reageren op bovenstaand bericht van zijn moeder en schrijft: “Ma, met pijn in mijn hart en plaatsvervangende schaamte heb ik deze berichten vanuit het buitenland over je moeten lezen”, begint André zijn verhaal. “Je hebt voor ons gezorgd en gevochten als een leeuwin toen we klein waren en ik kan mij als 1 van jouw 2 kinderen totaal niet vinden in de beweringen die er over je gedaan zijn. Ik ben dankbaar voor wat jij hebt weten te maken van onze rommelige jeugd en de prestatie die je hebt geleverd door mij te maken wie ik nu ben. En van mij krijg je daar eeuwig respect voor terug.”

Heftige ruzie uitgebroken in de familie Hazes, André steunt Rachel