Johan Derksen komt met een opmerkelijk statement – namelijk dat Gorden en Gerard Joling weer met elkaar gaan samenwerken. Gerard lijkt de deur nog niet helemaal te hebben gesloten.

Succesvol Programma

Gerard Joling en Gordon hebben jarenlang succesvolle televisie gemaakt met programma’s als Joling & Gorden over de vloer. Je zou zeggen dat de twee elkaqr inmiddels helemaal zat zijn, maar daarvan blijkt niets waar. Volgens Johan Derksen gaan de twee namelijk weer samenwerken.

De snor zei hier het volgende over tijdens Veronica Inside: “Ik hoor nu ook weer in de wandelganger dat Joling en Gordon toch weer samen een programma gaan maken. Nou ja, ik hoor dat ze weer een of andere rare soap gaan doen. Dat is ook de enige keer, in dat programma, dat ik heb moeten lachen om Gordon. Om Joling kan ik me wel de pleuris lachen.”

BEKIJK OOK:  Voormalige tortelduifjes Frank en Rogier gaan weer op date en laten alles vastleggen op camera

HLF8

De onthulling over een potentiele nieuwe samenwerking deed Joling in het programma HLF8 van Johnny de Mol: “Wordt het niet tijd om het weer goed te maken met Gordon?”, vroeg hij. Gerard: “Nee.” Waarna Johnny vroeg: “Sluit u uit dat jullie weer samen wat gaan doen?”

Toch sloot Gerard Joling die kans niet uit: “Ehmmm… nee. Mag ik misschien zeggen of niet? Je weet het nooit. Misschien!”

BEKIJK OOK:  Familie Meiland keert volgend jaar terug op televisie met nieuw programma


Like it? Share with your friends!