Vreselijk nieuws over Marc Overmars: ''Het gaat niet goed''

Sport
door Roland
zondag, 05 mei 2024 om 16:18
marc overmars
Het gaat niet goed met de gezondheid van Marc Overmars. De technisch directeur van Royal Antwerp, die momenteel schorsing uitzit van een jaar wegens grensoverschrijdend gedrag bij Ajax, is er heel erg slecht aan toe. Dat laat René van der Gijp weten.

'Geilneef'

Volgens de analist is het allemaal 'veel erger' dan we denken. ''Marc is totaal de oude niet meer'', zo vertelt hij aan tafel bij Vandaag Inside. Het gaat heel slecht met zijn gezondheid.
Zoals bekend moest Marc weg bij Ajax nadat hij meerdere vrouwen had lastiggevallen met zijn gedrag. Hij had ook foto's van zijn tampeloeris aan vrouwelijke medewerkers verstuurd. Marc heeft zich zo misdragen dat een aantal vrouwen tegen het NRC uit de doeken deed dat hij daar de bijnaam 'de geilneef' had. Geen naam om erg trots op te zijn.

Geschorst

Kort na zijn vertrek had Overmars overigens al snel weer een nieuwe baan. In België hebben ze misschien wel andere standaarden, want Royal Antwerp nam hem aan als technisch directeur.
Maar kan dat eigenlijk wel? Jazeker. Overmars was alleen in Nederland geschorst en dus kon hij in België aan de slag. Met de nadruk op KON, want begin dit jaar besloot de FIFA de schorsing over nemen. Dat betekent dat hij wereldwijd niet meer aan de bak mag.
Overmars kreeg een schorsing van twee jaar aan zijn broek, waarvan een jaar voorwaardelijk. Volgend jaar is hij dus weer welkom bij de club.

Hartproblemen

Eind 2022 werd Overmars getroffen door een hartinfarct. In mei vorig jaar liet hij weten dat zijn hart nog voor slechts 45 procent functioneert.
En nu gaat het dus weer niet goed met hem. Of dat te maken heeft met zijn hart, met de schorsing of wellicht met een combinatie van beiden laat Van der Gijp in het midden. We wensen hem in ieder geval veel sterkte toe.

NET BINNEN

wesley sneijder

Hartverscheurend nieuws voor de familie Sneijder

mei 18, 12:39

De familie Sneijder is opnieuw getroffen door vreselijk leed. De vader van Wesley en Rodney ernstig ziek. Hij kampt met een ongeneeslijke vorm van kanker. Dat laat de voormalig voetballer weten aan we...

mieke en johnny

Massa is Kassa-kijkers gaan over hun nek: ''Wat is dit schaamteloos''

mei 17, 22:05

Het komt niet vaak voor, maar deze week was het groot feest in Peter Gillis: Massa is Kassa. Te zien is dat camping Blauwe Meer weer opent voor een nieuwe seizoen en voor de gelegenheid zijn Mieke en...

john van t schip

John van 't Schip emotioneel over groot gemis van zijn vrouw

mei 17, 19:42

John van 't Schip moest vorig jaar afscheid nemen van zijn geliefde vrouw Daniëlle, die de strijd tegen die rotziekte kanker helaas niet kon winnen. Gister zouden John en Daniëlle 35 jaar getrouwd zij...

joost klein

Joost Klein laat eindelijk van zich horen en dit is zijn verhaal over Eurovisie

mei 17, 13:52

Na dagen van radiostilte is er eindelijk een teken van leven gekomen uit het kamp van Joost Klein. Onze Europapa-Fries heeft een advocaat in de arm genomen, die namens hem het woord voert inzake het h...