Vreselijk nieuws over Marc Overmars: ''Het gaat niet goed''

Sport
door Roland
zondag, 05 mei 2024 om 16:18
marc overmars
Het gaat niet goed met de gezondheid van Marc Overmars. De technisch directeur van Royal Antwerp, die momenteel schorsing uitzit van een jaar wegens grensoverschrijdend gedrag bij Ajax, is er heel erg slecht aan toe. Dat laat René van der Gijp weten.

'Geilneef'

Volgens de analist is het allemaal 'veel erger' dan we denken. ''Marc is totaal de oude niet meer'', zo vertelt hij aan tafel bij Vandaag Inside. Het gaat heel slecht met zijn gezondheid.
Zoals bekend moest Marc weg bij Ajax nadat hij meerdere vrouwen had lastiggevallen met zijn gedrag. Hij had ook foto's van zijn tampeloeris aan vrouwelijke medewerkers verstuurd. Marc heeft zich zo misdragen dat een aantal vrouwen tegen het NRC uit de doeken deed dat hij daar de bijnaam 'de geilneef' had. Geen naam om erg trots op te zijn.

Geschorst

Kort na zijn vertrek had Overmars overigens al snel weer een nieuwe baan. In België hebben ze misschien wel andere standaarden, want Royal Antwerp nam hem aan als technisch directeur.
Maar kan dat eigenlijk wel? Jazeker. Overmars was alleen in Nederland geschorst en dus kon hij in België aan de slag. Met de nadruk op KON, want begin dit jaar besloot de FIFA de schorsing over nemen. Dat betekent dat hij wereldwijd niet meer aan de bak mag.
Overmars kreeg een schorsing van twee jaar aan zijn broek, waarvan een jaar voorwaardelijk. Volgend jaar is hij dus weer welkom bij de club.

Hartproblemen

Eind 2022 werd Overmars getroffen door een hartinfarct. In mei vorig jaar liet hij weten dat zijn hart nog voor slechts 45 procent functioneert.
En nu gaat het dus weer niet goed met hem. Of dat te maken heeft met zijn hart, met de schorsing of wellicht met een combinatie van beiden laat Van der Gijp in het midden. We wensen hem in ieder geval veel sterkte toe.

NET BINNEN

olcay gulsen

Olcay Gulsen eindelijk eerlijk, maakt de echte reden van de breuk met Ruud bekend

mei 18, 20:50

Olcay Gulsen is inmiddels alweer een tijdje vrijgezel, sinds ze vorig jaar uit elkaar ging met radio-dj Ruud de Wild. Ze was bijna vier jaar met hem samen, maar heeft de reden van de breuk nooit onthu...

rob de nijs

Jet deelt ontroerend bericht over Rob de Nijs

mei 18, 20:34

Jet de Nijs heeft op Instagram voor huilende volgers gezorgd. De vrouw van Rob de Nijs heeft een foto van zichzelf met haar man gedeeld en heeft daar een erg ontroerende tekst bij geschreven. Mensen v...

markus spiske n tfau9gtf0 unsplash

Zoveel contant geld mag je in je woning bewaren

mei 18, 18:49

De discussie over het belang van contant geld is actueler dan ooit, nadat er in slechts twee dagen tijd twee keer een gigantische pinstoring is geweest. Wat veel mensen zich afvragen: hoeveel contant...

pinnen

Nieuwe pinstoring: Het hele betaalverkeer ligt plat

mei 18, 15:09

Het is momenteel weer helemaal mis in ons land. Nadat er afgelopen donderdagavond een pinstoring was, komen er nu weer meldingen binnen over problemen met pinbetalingen. Op de website allestoringen.nl...