Wederom gaan er beelden van Alexia viraal, dit keer in een 'te strakke broek'

Koningshuis
doorshowbladdinsdag, 02 november 2021 at 15:09
Wederom gaan er beelden van Alexia viraal, dit keer in een 'te strakke broek'
Het lijkt maar niet op te houden rondom onze Prinses Alexia want er is weer een filmpje verspreidt die op dit moment heel Nederland overgaat. Het begon een tijdje geleden al toen Alexia af en toe wat privéfoto's te delen met haar vrienden op Instagram. Sommige mensen die haar volgen besloten deze foto's op te slaan en te delen met de rest van Nederland.
De grootste ophef ontstond uiteraard toen er een foto van Alexia werd verspreidt waar ze rode lingerie aan had voor een schoolfeest in Wales met als thema 'Queer Week'. Alexia had deze kleding aangetrokken om haar vrouwelijkheid te laten zien maar de foto's hadden in eerste instantie nooit verspreidt mogen worden.

Alexia in 'te strakke' broek

Inmiddels hebben haar ouders en zijzelf daar een reactie op gegeven maar er is alweer een volgend filmpje wat veel aandacht trekt.
Dit filmpje is niet door Alexia zelf gemaakt maar door de pers met een hele ander intentie dan waar er nu op het internet over wordt gepraat, en met name op TikTok.
Er is een TikTok-account genaamd "alexia.expose" waar er allerlei filmpjes van de prinses worden gedeeld.
Er is echter één filmpje viraal gegaan waar Alexia met haar ouders naar een evenement met Paul de Leeuw was. Dat event en alles was hartstikke leuk maar de beelden zijn zo viraal gegaan vanwege de gastheer die het Koninklijk gezin ontvangt.
De gastheer zou namelijk volgens het internet Alexia aan het 'scannen' zijn. Daar mee wordt bedoelt dat hij op een bepaalde (misschien wel niet-nette) manier naar het 'te strakke' achterste van de prinses keek.
Op het eerste gezicht zien de beelden er gewoon normaal uit, kijk hier maar:
Maar hieronder zijn de beelden in slow-motion, waar het zeker duidelijk wordt dat de gastheer wel degelijk 'goed' aan het kijken was:

Reacties

Het filmpje is inmiddels meer dan 500.000 keer bekeken wat uiteraard ook voor de nodige reacties zorgde. Veel mensen kwamen tot de conclusie dat ze een 'te strakke broek' aan had met iemand die zei: 'geef hem ongelijk'. Maar toch waren de meeste het erover eens dat ze pas 16 is en dit eigenlijk gewoon echt niet kan.
0 Reacties