Zangcoach Mathilde Santing heeft een opmerkelijk bericht naar buiten gebracht rondom de geruchten over Marco Borsato. Een leerling van haar hield een erg slecht gevoel over nadat ze op zijn barbecue was geweest.

Het net sluit zich

Het lijkt er in ieder geval sterk op dat Borsato een moeilijke periode tegemoet kan zien. Als je deze aantijgingen vergelijkt met zijn vermeende affaires, gaan ze veel verder. Al maandenlang gaan er verhalen ten ronde dat Marco grensoverschrijdend gedrag heeft vertoond tegenover minderjarige meisjes.

Elk jaar organiseerde de zanger zogenaamde ‘Voice barbecues’ bij hem thuis. Hij nodigde hierbij kandidaten uit die in zijn team hadden gezeten tijdens het programma. Op een van die barbecues heeft hij zich volgens RoddelPraat misdragen bij meisjes van 13 en 15 jaar oud.

BEKIJK OOK:  Fantastisch nieuws voor zanger Douwe Bob!

En Zangcoach Mathilde Santing vind dit niet bepaald ongeloofwaardig: “Eén van mijn jonge leerlingen deed mee aan de Voice junior en ging dus naar de barbecue. Ze zei na afloop dat ze hem haatte. Toen ik onlangs de recente geruchten met haar moeder besprak, checkte zij met haar dochter en kreeg ik direct terug dat deze het meteen geloofde.”