Angstaanjagende voorspelling Baba Vanga: ''Dit jaar gaat het gebeuren''

Nieuws
door Roland
zaterdag, 14 september 2024 om 9:26
baba vanga
De legendarische mysticus Baba Vanga was stekeblind, maar kon toch in de toekomst kijken. Hoewel ze al jaren geleden naar het hiernamaals is vertrokken, leven de voorspellingen van de Bulgaarse voort. En als we haar mogen geloven, staat ons dit jaar nog iets te wachten.

Baba Vanga

Het kan zijn dat je nooit hebt gehoord van Baba Vanga. De Bulgaarse, echte naam Angelia Pandeva Dimitrova, verloor als kind haar zicht. Dat gebeurde bij een storm, waar er zand in haar ogen terechtkwam.
Ze verloor dan wel haar zicht, maar kreeg er visioenen voor terug. En zodoende worden haar voorspellingen voor het daaropvolgende jaar gedeeld door haar grote schare fans. Baba overleed in 1996, maar kan vandaag de dag nog steeds rekenen op een groep volgers.

2024

Voor dit jaar deed Baba Vanga een aantal huiveringwekkende gebeurtenissen. Zo zou er moordpoging komen op de Russische president Vladimir Poetin. Die zou worden uitgevoerd door een landgenoot.
Ook zou Europa worden opgeschrikt door een reeks aanslagen en zou een groot land besluiten om biologische wapens in te zetten.
En of dat allemaal nog niet afschrikwekkend genoeg is, zou de wereldeconomie dit jaar in een chaos belanden doordat landen kampen met enorme schulden en 'geopolitieke spanningen' zijn.
Tot slot kreeg Baba Vanga ook een visioen over 'natuurrampen' en extreem weer. Niet best allemaal, maar wat is er inmiddels allemaal uitgekomen?
Het gaat natuurlijk niet alleen over Nederland. Wat we wel weten is dat Poetin nog springlevend is. Aanslagen dan? Die zijn er al tig jaren. En hoe zit het met geopolitieke spanningen? Het Midden Oosten is natuurlijk wel een kruidvaatje, maar dat is nooit anders geweest.
We schrijven inmiddels medio september. Als we Baba Vanga mogen geloven krijgen we dit jaar dus nog met biologische wapens en het instorten van de wereldeconomie te maken. Extreem weer? Wellicht gaat de winter erg koud worden.
Voor volgend jaar heeft Baba overigens ook somber nieuws. Dan gaat Europa uiteen vallen en dat is het begin van de 'apocalypse'. Voor wie het wil weten: in het jaar 5079 is er geen leven meer op aarde. Just so you know.

NET BINNEN

nieuwkomer

Nieuwkomer is heel duidelijk over zijn eis: ''Snel een huis''

sep 18, 9:14

Het is opeens weer crisis in Ter Apel. Van heinde en verre verdringen nieuwe Nederlanders zich weer voor de poorten van het asielzoekerscentrum, dat inmiddels uit haar voegen barst. De Telegraaf ging...

amalia

Enorme ophef over megabedrag dat Amalia vanaf volgend jaar krijgt

sep 18, 8:19

Op Prinsjesdag werd gisteren bekend dat Jan Modaal er volgend jaar een paar tientjes op vooruitgaat. Echt spekkoper is het koninklijk huis, dat er financieel gigantisch op vooruitgaat. Veel mensen vin...

noor bb vol liefde

B&B-Noor zwijgt niet meer en reageert op vriendin van Mike

sep 17, 22:02

De reünieaflevering van B&B Vol Liefde was op zijn zachtst gezegd nogal spraakmakend te noemen. Mike kondigde doodleuk aan inmiddels een vriendin te hebben. Noor hoorde het met een betraand gezicht aa...

prinsessen

Jurk Alexia maakt veel los en kijkers zijn het allemaal met elkaar eens

sep 17, 20:50

Vandaag was het Prinsjesdag en dat betekent traditiegetrouw twee dingen: het oeverloze gewauwel uit de troonrede door Willem-Alexander en natuurlijk de verschijning van talloze hoedjes en opmerkelijke...