Emile Ratelband deelt vreselijk nieuws: ''Mijn zoon is al weken vermist''

Nieuws
doorRolandmaandag, 18 september 2023 at 12:39
Emile Ratelband deelt vreselijk nieuws: ''Mijn zoon is al weken vermist''
Emilio, die vijftienjarige zoon van Emile Ratelband is al vermist sinds 23 augustus. Dat melden zijn vader en de politie in een verklaring. Emilio is voor het laatst gesignaleerd in Laren, daarna is niets meer van het kind vernomen.

Vermist

Emilio, die zichzelf ook wel 'Andrew van Buren' noemt (naar zijn moeder), is momenteel spoorloos verdwenen. Vader Emile is ten einde raad: ''De politie is ingelicht en doet alles om hem te vinden, maar tevergeefs.'' Emile heeft nu een beloning uitgeloofd van 5.000 euro voor de gouden tip.
Emile Ratelband is twee keer getrouwd geweest en heeft maar liefst negen kinderen uit vier relaties. Sinds 2021 woont hij in Thailand. De voogdijkwestie over zijn kinderen verliep jarenlang stroef, doordat er een conflict was met de moeder, Moon. Daarvan is Ratelband inmiddels gescheiden. Sinds twee jaar zou hij de voogdij over alle kinderen hebben.

Gouden tip

Emilio is dus voor het laatst gezien op 23 augustus in Laren. Sindsdien heeft niemand meer iets vernomen van het kind. Heb jij informatie, of weet je waar Emilio is? Dan kun je mailen naar e[email protected] of bellen naar telefoonnummer 0900-8844.
0 Reacties