Exclusieve winactie: Showblad geeft 2 kaarten weg voor het concert van André Hazes

Nieuws
zondag, 05 november 2023 om 20:51
hazes
André Hazes: je mag hem of je mag hem niet. De zanger geeft op 25 november een concert in Ahoy en jij kunt daar helemaal gratis bij zijn.

Muziek

Zoals je wellicht gelezen hebt is André een nieuwe muzikale weg ingeslagen. Zijn nummers worden nauwelijks beluisterd en zijn album gaat compleet ruk. En dan komt hij nu weer met een documentaire op de proppen die ook niemand gaat bekijken.
Maar wat maakt het uit? André doet wat hij leuk vindt en hij schijnt eindelijk van de verboden middeltjes af te kunnen blijven.
Ook is hij weer samen met de liefde van zijn leven: de enige echte Monique Westenberg. Het koppeltje is heppy de peppy en dat gunnen wij hen.

LEEF!

Maar goed, we hebben nog meer goed nieuws. Op 25 november staat hij in Ahoy. Wie dat bedacht heeft weten we niet, maar hij staat er toch.
EN JIJ KUNT DAAR BIJ ZIJN! Helemaal gratis. En je mag ook nog iemand meenemen. Want wij van Showblad zijn de lulligsten niet.
Wij geven TWEE GRATIS KAARTEN weg aan onze volgers.
haasje
Klinkt als een straf maar het is best leuk. Hij gaat zijn enige hit Leef vast weer ten gehore brengen. Of je kunt gezellig meezingen met 'Als Je Wil Dat Ik Je Man Ben'. Of wat denk je van 'Ruzie met de Buren?' Topnummers!

Huwelijk

En dan moet het mooiste nog komen, want volgens ingewijden gaat André zijn vriendin in Ahoy ten huwelijk vragen. Echt, mooier gaat het niet worden.

Wat moet je doen?

Om kans te maken op de kaarten, verwachten wij een kleine tegenprestatie. Net als andere nieuwssites hebben wij sinds kort een WhatsApp-kanaal.
Dat is best tof, want zodra wij weer een mega-interessant nieuwtje online gooien, krijg jij die binnen via de app. Kun je ze meteen lezen.
Eigenlijk is dat toch wel handig. Hiervoor dien je lid te zijn van het kanaal. Lid worden is makkelijk en werkt als volgt:
Het kanaal komt niet tussen je standaard conversaties, maar kun je vinden onder 'updates' binnen Whatsapp!

100 volgers

We hebben besloten het niet te moeilijk te maken. Zodra we 100 volgers hebben, maken we de winnaar via het kanaal bekend.
Het is dus van belang dat je het kanaal in de gaten blijft houden. We vermelden het de dag daarna ook op onze Facebookpagina.

NET BINNEN

bauers

Kijkers genieten volop van De Bauers en zeggen allemaal hetzelfde

apr 11, 21:27
rene van der gijp

Gijp kondigt einde VI aan: ''Op deze datum laatste uitzending''

apr 11, 19:11
advent wreath candles

Wereldberoemde acteur plotseling (76) overleden

apr 11, 16:55
massaiskassa

Peter Gillis en familie nemen afscheid en vertrekken naar het buitenland

apr 11, 13:17