Kickbokser Jamal Ben Saddik opnieuw ernstig ziek

Nieuws
door Roland
woensdag, 13 maart 2024 om 11:41
jbs
Droevig nieuws vanuit de vechtsportwereld. Een woordvoerder van Jamal Ben Saddik laat aan Vechtsport Info weten dat er bij de Belgische Marokkaan opnieuw kanker is geconstateerd. 'The Goliath' moet nu voor de vierde keer de strijd aangaan met de ziekte.

Jamal Ben Saddik ziek

Gisteravond doken er ineens geruchten op, die zojuist zijn bevestigd door zijn woordvoerder. ''Jamal is gisteren onder het mes gegaan. In januari is geconstateerd dat de kanker weer terug was.'' Waarom er zo lang gewacht is?
''Jamal wilde dolgraag meedoen aan de Glory Grand Prix van afgelopen weekend.'' We hebben allemaal kunnen zien wat hij daar deed. Ben Saddik stormde de ring in richting Rico Verhoeven en probeerde hem een schop te verkopen. Dat mislukte.

Vierde keer

Het is de vierde keer dat Jamal Ben Saddik getroffen is door deze rotziekte. Al op jonge leeftijd kreeg hij met schildklierkanker te maken. Na het herstel daarvan kwam het twee keer terug. En nu moet Ben Saddik dus voor de vierde keer de strijd aangaan.
Het team rondom de kickbokser is positief gestemd over het herstel. Volgens de woordvoerder kan Jamal als alles meezit binnen een paar weken weer doorgaan met trainen.
Langs deze weg willen we hem en iedereen om hem heen veel sterkte toewensen en een voorspoedig herstel.

NET BINNEN

joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19
winter 4551699 1280

Gaat het volgende week echt sneeuwen? Dit kunnen we verwachten

apr 12, 10:40
jerneymafs

MAFS-Jerney deelt vreselijk verdriet: ''Het contrast is zo groot''

apr 12, 9:20
auto

Kinderen van topvoetballer Harry Kane betrokken bij zwaar auto-ongeluk

apr 12, 8:44