Winston zwaar geïrriteerd dankzij thuiswinnaar Miljoenenjacht

Nieuws
door Roland
maandag, 25 maart 2024 om 13:49
winston
Winston Gerschtanowitz beleeft niet het meest lekkere seizoen van Miljoenenjacht. Twee weken geleden stond hij voor een dichte deur, nadat de thuiswinnaars hun woonwijk waren ontvlucht. Gisteren werd het nog vreemder, toen de thuiswinnaar hem niet binnen liet.

Miljoenenjacht

Eerst nog even terug naar twee weken geleden. Toen stond Winston voor een dichte deur. De thuiswinnaars waren (zoals alle winnaars) 's morgens al ingelicht, maar vertrouwden het niet. Ze besloten te vluchten naar hun vakantiewoning in Zeeland.
Toen ze daar de televisie aanzetten en berichtjes en belletjes kregen van familieleden, hadden de familie uit Laren door dat ze niet, zoals ze eerst dachten, te maken hadden met een criminele organisatie. Ze waren wel blij met het bedrag van 500.000 euro, dat bij elkaar gespeeld was door de finalist van Miljoenenjacht.

Thuiswinnaar Rita

Gisteravond besloot de thuiswinnaar uit Rotterdam na aandringen de deur open te doen voor Winston, maar er zat geen warm onthaal in. Rita's man vroeg zich af wat dit allemaal te betekenen had, en Rita zelf wilde niet op televisie.
Winston had al snel door hoe laat het was. Hij besloot de koffer voor de deur te overhandigen. Thuiswinnaar Rita leek geen interesse in de 149.000 euro in te hebben. Ze bleef zich afvragen hoe Winston binnengekomen was.

'Zijn gezicht stond op onweer'

Winston besloot de ongemakkelijke situatie snel af te rond. ''Kijk eens, het bedrag is van u! Heel veel geluk'', zo zei hij waarna hij zich weer tot de kijkers richtte. ''Bedankt en tot volgende week. Gewoon opendoen, binnenlaten en feestvieren!''
Op social media ging het flink los. Sommige mensen noemden Rita 'ondankbaar', terwijl anderen er wel begrip voor hebben dat ze niet op televisie wil. Over een ding zijn kijkers het wel eens: het echte verhaal achter het onthaal dat Winston kreeg. ''Zijn gezicht stond op onweer.''

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

wendy van hout

Massa is Kassa-kijkers gaan helemaal los om Wendy: ''Dit kan echt niet''

apr 26, 21:04
andre hazes

André eerlijk over zijn relatie met Monique: ''Ik heb vrij spel''

apr 26, 20:39
bas peperzak tyhpk qelpo unsplash

Dit gigantische bedrag moet je in 2024 aftikken om je rijbewijs te halen

apr 26, 17:50
jutta leerdam

Jutta Leerdam kapt ermee en gaat wat anders doen: ''Verdien je meer mee''

apr 26, 17:03