Kijkers Miljoenenjacht gaan los om 'ondankbare' thuiswinnaar

Entertainment
door Roland
zondag, 24 maart 2024 om 21:19
winstongerschtanowitz
De meeste mensen zouden dolgelukkig zijn als ze de voordeur openen en Winston Gerschtanowitz met een goud koffertje zien staan. Dan weet je namelijk dat je geld hebt gewonnen. Helaas is niet iedereen blij met zijn komst. Thuiswinnaar Rita was vanavond niet zo vriendelijk.

'Ondankbare Rita'

In de studio won Hermien een heerlijk bedrag van 149.000 euro. En dus mocht Winston ook een thuiswinnaar gelukkig maken. Toen hij aanbelde bij de woning (waar het huisnummer was afgeplakt), leken de bewoners niet zo blij om hem te zien.
Hij mag uiteindelijk even naar boven komen, maar binnen komt Winston niet. Zodoende moet hij Rita het geld maar voor de deur geven. Veel kijkers vinden het ontluisterend. Zeker omdat de Postcode Loterij thuiswinnaars van tevoren informeert.
Op X gaat het flink los. Sommige mensen vinden de thuiswinnaars 'ondankbaar'. Onderstaand enkele reacties:

Tweet not found

The embedded tweet could not be foundโ€ฆ

Thuiswinnaars vluchten

Twee weken geleden gebeurde er ook al iets opvallends bij de thuiswinnaars. Een koppel uit Laren was op zondagmorgen al gebeld door de Postcode Loterij. Hen werd verteld dat er iets groots zou worden uitgereikt. Het koppel belde daarop de politie.
Ze dachten dat ze te maken hadden met een criminele organisatie en sloegen op de vlucht naar Zeeland. Pas toen ze in hun vakantiehuisje de televisie hadden aangezet en Winston bij hen voor de deur zagen staan, drong het tot het koppel door dat ze echt hadden gewonnen.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19