Kijkers Miljoenenjacht gaan helemaal los om zeer ongemakkelijk moment

Entertainment
door Roland
zondag, 17 maart 2024 om 17:20
lindademol
Het is weer zondagavond en dus is het weer tijd voor Miljoenenjacht. In de eerste ronde van het populaire programma gaat het al massaal los op social media. Aanleiding hiervoor is een erg ongemakkelijke situatie in de spelshow.

'Zijn jullie pas kort verliefd?'

In de Postcode Loterij Miljoenenjacht-aflevering van vanavond was te zien hoe Wendy uit Haarlem een bedrag won van maar liefst 10.000 euro. Hartstikke mooi natuurlijk.
Naast winnares Wendy stond de hele tijd een man die zijn arm om haar schouder deed en ook zeer vrolijk was. Je zou denken dat het haar vriend, of haar man is. Linda de Mol wil er het fijne van weten en vraagt of de twee pas net verliefd zijn. Dan blijkt dat de man niemand minder is dan...de broer van Wendy. Hartstikke geinig. Ook bij Shownieuws en op social media wordt het opgepikt.

Thuiswinnaars Miljoenenjacht

Vorige week zondag was te zien hoe Bas uit Maarssen naar huis ging met een bedrag van 500.000 euro. En dat was niet het enige. Voor het eerst in de historie raadde een deelnemer exact wat er in zijn koffer zat. Heel knap.
De uitzending kreeg een bizarre wending, toen bleek dat Winston Gerschtanowitz bij de thuiswinnaars voor een dichte deur stond. Die bleken later expres niet thuis te zijn geweest. Eerder op de dag werden ze gebeld en werd hen verteld dat er iets groots afgeleverd zou worden.
Het gezin uit Laren vertrouwde het echter niet en belde de politie. Ze dachten met een criminele organisatie te hebben en vertrokken naar een vakantiehuisje in Zeeland. Daar zetten ze de televisie aan en toen geloofden ze het pas.
Beeld: Screenshot Kijk.nl

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19