Thuiswinnaars Miljoenenjacht verklaren waarom ze expres niet thuis waren

Entertainment
door Roland
vrijdag, 15 maart 2024 om 9:52
winstongerschtanowitz
Afgelopen zondagavond zagen kijkers hoe Winston Gerschtanowitz met cheque van 500.000 euro voor de dichte deur van Elwin en Inge stond. Nu blijkt dat het Larense koppel vooraf was ingelicht, maar dat ze het niet vertrouwden.

'Heel onduidelijk'

Winston sprak van een 'unicum' en vertelde dat het altijd spannend is of mensen de deur opendoen. Daar jokt hij een beetje over, want thuiswinnaars worden van tevoren gecontacteerd dat er iets gaat gebeuren. Elwin en Inge vonden dat het 'iets duidelijker' mocht.
De twee werden op zondagochtend gebeld door 'iemand van de Postcode Loterij'. ''Die vertelde dat ze met een groot pakket en bloemen zouden komen.'' De thuiswinnaars vertrouwden het niet, omdat er niet exact aan hen verteld is wat er zou gaan gebeuren. Elwin en Inge hebben zelfs de politie ingeschakeld, toen de loterij ook hun kinderen benaderde.

Criminele organisatie

Elwin had net een medische behandeling achter de rug en het gezin had een familieweekend in Zeeland op de planning staan. Tijdens zijn behandeling kreeg Elwin vaak pakketjes en bloemen, maar nu vertrouwde hij het niet. ''Het zou een criminele organisatie kunnen zijn'', zo vertelt hij tegen NH Nieuws.
Uiteindelijk bleek er geen crimineel door te straat te lopen, maar Winston Gerschtanowitz. Toen Elwin en Inge berichtjes kregen van buren, zetten ze de televisie aan. Daar keken ze tevreden toe hoe ze een 500.000 euro wonnen. Het koppel is 'superblij'.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19