Verloofde Miljoenenjacht-finalist is niet blij: ''Wat een teleurstelling''

BNers
door Roland
maandag, 18 maart 2024 om 9:26
bibian
Mike uit Zevenaar stond gisteravond in de finale van Postcode Loterij Miljoenenjacht. Een groot succes is dat niet geworden. Althans, volgens zijn teleurgestelde verloofde dan. Mike ging met 14.000 euro weg en dat had zijn partner zichzelf wel 'anders voorgesteld'.

Miljoenenjacht

Het was gisteravond weer een bijzondere uitzending. In de eerste ronde van het populaire spelprogramma was er meteen aanleiding voor grote hilariteit. Wendy uit Haarlem won 10.000 euro en werd voortdurend omhelsd door een man naast haar.
Linda de Mol vroeg daarop of de twee 'pas net verliefd' zijn. Wendy liet weten dat de man naast haar gewoon haar broer is. De zaal barstte in lachen uit en ook op social media ging het flink los. In de finale mocht Mike uit Zevenaar het koffertjesspel spelen. Hij zag het al helemaal voor zich hoe hij een flink bedrag zou gaan winnen en onthulde zijn plannen.

Mike heeft plannen

Als hij veel geld zou winnen, zou hij een camper willen kopen. Hij zou ook willen trouwen met verloofde Bibian, die al vijf jaar op een ring wacht. Vol goede moeder begon Mike aan het spel. Helaas werd het geen succes en hij speelde het ene na het andere hoge bedrag weg.
Nadat hij eerst de vijf miljoen eruit speelde, gebeurde dat ook met de 2,5 en de 1 miljoen euro. Dat irriteerde hem enorm. Hij merkte op dat het 'om te janken' was.

'Had me dit anders voorgesteld'

Toen de bank hem 17.000 euro bood, koos Mike ervoor om door te spelen. Dat bleek geen slimme zet want in de volgende koffer zat de 500.000 euro. Uiteindelijk wint hij 14.000 euro. Zijn verloofde Bibian is daar niet zo blij mee. ''Ik had me dit wel anders voorgesteld.''

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19