Net nu we dachten dat het even wat rustiger zou worden rondom Alexia en alle verhalen die verspreidt worden, bewijst het tegendeel zich helaas alweer. Niet lang geleden werd er namelijk een foto verspreidt van Alexia in lingerie maar daar schijnen er meer van te zijn. Het was niet slechts één foto.

Alexia stond op de foto met een groepje schoolvriendinnen voor een schoolfeestje in Wales met het thema ‘Queer Focus Week’. Dit thema zegt alles over gender-identiteit en daarom had Alexia deze pikante kleding ook aantrokken. Ze wilde op deze manier laten zien dat zij zich een vrouw voelt. Niks mis mee al zeggen wij het zelf want iedereen zou zich zo moeten kunnen uitten.

BEKIJK OOK:  Hebben prins Gabriël en prinses Amalia een relatie? Wet uit 1830 verbiedt dat ze mogen trouwen

Alexia besloot rode lingerie aan te trekken en daarmee op de groepsfoto van het schoolfeest te gaan. Inmiddels hebben zij en haar ouders gereageerd op dit alles, dit kun je hier lezen.

Nog meer foto’s van prinses Alexia opgedoken

Het enige probleem is nu wel dat er meer foto’s zijn verspreidt die eigenlijk helemaal niet verspreidt hadden mogen worden. Nu zijn er wéér drie foto’s op het internet opgedoken die eigenlijk privé zijn. Het gaat nu in totaal om vier foto’s.

BEKIJK OOK:  Prinses Amalia reageert op intieme foto’s van zusje Alexia

De grootste ophef hierover is het feit dat Alexia pas 16 jaar oud is en dat haar privéleven eigenlijk privé moet blijven.

Zie hieronder de beelden, swipe naar rechts om alle foto’s te zien:


Like it? Share with your friends!