Ontwikkelaar legt uit hoe je altijd prijs hebt op een grijpmachine

Opmerkelijk
door Roland
zaterdag, 08 juni 2024 om 14:38
grijpmachine
De kans is groot dat jij wel eens op een grijpmachine hebt gespeeld. De kans is nog groter dan je daar een hoop geld ingegooid hebt, tegen minimaal resultaat. Hoe kan het toch telkens dat je die knuffel te pakken lijkt te hebben, maar die steeds uit de klauw valt.

Grijpmachine

Wellicht is je dit allang bekend, maar uitbaters van een grijpmachine kunnen deze natuurlijk instellen. Wat niet veel mensen weten, is dat de moeilijkheidsgraad ook bepaald kan worden. Betekent dit dat je skills er niet toe doen?
Daar geeft een Arcade-medewerker antwoord op. De werknemer, die op social media de naam @arcadefriends gebruikt, laat haarfijn zien hoe je ervoor kunt zorgen dat grijpmachines geen uitdaging meer vormen. Anders gezegd: hoe je ze helemaal leeg kunt trekken.
Bij de video staat de tekst: Sommige mensen kennen het geheim van 'dubbel tappen' niet. In andere woorden moet je dus tweemaal op de knop drukken.

De grip van de klauw

De medewerker kan dat wel zeggen, maar laat gelukkig ook even zien hoe dat precies moet. De eerste knop is om de klauw te positioneren. En nu komt het. Wanneer de klauw naar beneden gaat, dien je de knop nogmaals in te drukken.
''Hiermee verstevig je de grip van de klauw'', aldus de medewerker. Daarnaast zorg je er hiermee ook voor dat de klauw niet zoveel heen en weer beweegt, waardoor jouw prijs er niet uit valt.

Dit werkt

In de instructievideo laat de medewerker zien hoe het moet. Onder de beelden wordt gereageerd door mensen die het geprobeerd hebben. Zij stellen dat het echt werkt. Of het zo is, weten we niet. We zouden zeggen: ga dit proberen en laat het ons weten.
Tag iemand in de reacties en deel dit artikel, zodat we meer mensen kunnen bereiken.

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...