PSV-supporter die hand verliest laat weten hoe het echt gegaan is

Opmerkelijk
door Roland
maandag, 06 mei 2024 om 8:55
appie
Het zal je vast niet ontgaan zijn dat PSV voor de 25e keer landskampioen is geworden. Groot feest bij alles en iedereen die de Eindhovenaren een warm hart toegdraagt. Eén supporter nam een knallend feest iets te serieus. Hij blies zijn eigen hand eraf met een stuk vuurwerk.

Vuurwerk

Op de een of andere manier hebben sommige supporters het idee dat vuurwerk bij voetbal hoort. Bijna iedere week worden er wel ergens in een stadion, of meerdere, fakkels en rookpotten afgestoken. Ook horen we vaak knalvuurwerk.
Het is niet dat wij daar pertinent op tegen zijn, maar het mag gewoon niet. Degenen die gepakt worden, wacht een stadionverbod en een fikse boete. Maar ook op straat is het niet de bedoeling dat je vuurwerk afsteekt. Op 31 december is dat natuurlijk wat anders.

Onhandige PSV-fan

Na het laatste fluitsignaal besloot een PSV-fan zonder kaartje voor de wedstrijd, naar het Philips Stadion af te zakken. De man was blij en wilde het kampioenschap vieren.
Op beelden die op internet staan, is te zien hoe de man met een stuk vuurwerk zwaait dat niet veel later ineens ontploft. Resultaat: een deel van zijn hand is weg. De beelden hebben een enorme schokgolf teweeg gebracht, want het ziet er beroerd uit.

'Dacht aan fakkel'

Op internet doken er al snel geruchten op over dat 'jongeren' of 'vrienden' de man een cobra gegeven hadden en hem wijsgemaakt hadden dat het een fakkel was.
De politie heeft een andere lezing van de feiten. De man zou een stuk vuurwerk op de grond hebben zien liggen en besloot het op te rapen, in de veronderstelling dat het een fakkel was.
De man, die overigens bekend is van televisie, begon vrolijk te zwaaien met het illegale stuk vuurwerk, dat vier seconden later explodeerde. Niet zo bijdehand ook.

Helemaal lam

Er zijn nog meer beelden opgedoken van Appie, die zo te zien een paar biertjes te veel achter zijn kiezen had. Check de video hieronder:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...