Prinses Amalia reageert op intieme foto's van zusje Alexia
Koningshuis

Prinses Amalia reageert op intieme foto’s van zusje Alexia

Niet lang geleden is er een boek van Amalia uitgekomen waar er wordt beschreven hoe haar leven is en hoe ze tegen bepaalde dingen aankijkt. Ze verteld hier alles over haar leven wat tot zeer interessant leesvoer zorgt, onderaan dit artikel kun je het boek kopen welke zeker waard is om te lezen.

Amalia verteld in het boek echter ook over hoe ze het heeft ervaren dat er intieme foto’s van Alexia zijn uitgelekt, haar zusje. Niet lang geleden zijn er namelijk flink wat foto’s uitgelekt van Alexia pikante lingerie wat uiteraard voor de nodige ophef zorgde.

Geschrokken

Alexia was namelijk op een schoolfeestje in Wales waar iedereen pikante kleding had aantrokken om zijn of haar geaardheid te laten zien. Amalia is hier flink van geschrokken en deelt haar mening hierover in haar boek. Ze zegt bijvoorbeeld het volgende: “Ik vind het zo naar als mensen de noodzaak voelen om dat te delen en te publiceren”

Ze heeft ook het gevoel dat haar vrijheid daardoor wordt ingeperkt en zegt zelfs dat zij en haar zussen zich hierdoor bekeken voelen:

“Dat soort gedoe leidt ertoe dat wij niks meer kunnen, alle foto’s van onze socials af moeten halen en ons nog meer bekeken voelen.”

Boek van Amalia

Amalia en haar zusjes zijn de afgelopen tijd regelmatig in de media en het is zeker interessant om hier meer te weten over te komen. Haar boek is geschreven door Claudia de Breij en kun je hieronder via Bol.com bestellen.