Ajax-speler kan er niet meer tegen en stopt ermee

Sport
door Roland
maandag, 26 februari 2024 om 18:04
johnvantschip
Bedroevend nieuws vanuit Amsterdam, want verdediger Anton Gaaei heeft al zijn berichten op Instagram verwijderd. Volgens De Telegraaf heeft de rechtsback dit gedaan omdat hij niet meer tegen alle vreselijke verwensingen aan zijn adres kan.

Anton Gaaei Instagram

De 21-jarige Deen kwam in de zomer over van Viborg, maar wist nog geen indruk te maken in de hoofstad. Hij werd in de wedstrijd tegen Feyenoord (0-4) al vroeg uit zijn lijden verlost. Gister gebeurde dat opnieuw. Na een half uurtje werd hij gewisseld voor Ahmetcan Kaplan.
De verdediger zat de rest van de wedstrijd tegen AZ (2-0 verlies) weggedoken in zijn jas. Nog voor het einde van de wedstrijd, had hij al zijn posts op social media verwijderd. Onder zijn berichten reageerden 'supporters' met de meest vreselijke dingen. Gaaei werd onder meer doodgewenst en het aantal 'kankers' was niet eens op twee handen meer te tellen.

Vreselijk

Ajax-trainer John van 't Schip heeft gereageerd op de commotie. ''Ik had het idee dat hij er tijdens de wedstrijd al mentaal doorheen zat. Ik vind al die verwensingen vreselijk. Hij is een fijne gozer. En ik stel hem op en haal hem er ook weer vanaf.''
Recent lanceerde Ajax samen met hoofdsponsor Ziggo een campagne tegen online haat. De club speelde een wedstrijd met drie stippen op de plek waar normaal gesproken de spelersnaam staat gedrukt. De club roept op om ongewenste berichten te rapporteren.

Vrouw John van 't Schip

Dat Gaaei werd overladen met 'kankers', is ongetwijfeld hard aangekomen bij John van 't Schip. Zoals bekend verloor hij in oktober zijn vrouw Danielle van 't Schip aan de gevolgen van kanker. Danielle is slechts 55 jaar geworden.
Vind jij ook dat mensen moeten stoppen met allerlei verwensingen te uiten op social media? Deel dit bericht, zodat we nog veel meer mensen kunnen bereiken.

NET BINNEN

wendy van hout

Massa is Kassa-kijkers gaan helemaal los om Wendy: ''Dit kan echt niet''

apr 26, 21:04
andre hazes

André eerlijk over zijn relatie met Monique: ''Ik heb vrij spel''

apr 26, 20:39
bas peperzak tyhpk qelpo unsplash

Dit gigantische bedrag moet je in 2024 aftikken om je rijbewijs te halen

apr 26, 17:50
jutta leerdam

Jutta Leerdam kapt ermee en gaat wat anders doen: ''Verdien je meer mee''

apr 26, 17:03